Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Φωτογραφία του Ιωαννης Βενδικης.

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! 
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ. 

Από το Συμβούλιο της Επικρατείας εγκρίθηκε μεγάλος αριθμός κατ' εξαίρεση προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο, σε υπουργεία, δήμους κλπ., ενώ συνεχίζουν να κατατίθενται νέες αιτήσεις για κατ' εξαίρεση προσλήψεις, ειδικά από τους δήμους.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων ο προεδρεύων του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου συγκρότησε και δεύτερη επιτροπή για να εξετάζει τις αιτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα »
___________________________________________________________________________

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ...ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ...













ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... 
( IΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ- ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ)-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ- ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.



Υπενθυμίζεται ότι μόνο για τους παιδικούς σταθμούς εγκρίθηκε η πρόσληψη και η ανανέωση συμβάσεων 7.030 ατόμων, ενώ εγκρίθηκαν και οι προσλήψεις προσλήψεων γιατρών, εκπαιδευτικών κ.λπ.

Με άλλη απόφαση του το ΣτΕ έκανε δεκτό το αίτημα του υπουργείου Υγείας για στελέχωση των νοσοκομείων με γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς νοσηλευτές, αλλά και για την πρόσληψη αγροτικών γιατρών.
Ειδικότερα, εγκρίθηκε η πρόσληψη με δελτίο παροχής υπηρεσιών 50 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, 70 νοσηλευτών, 10 κοινωνικών λειτουργών, 10 ψυχολόγων και η πρόσληψη αριθμού αγροτικών ιατρών.

Παράλληλα, δεκτό έγινε ένα ακόμα αίτημα του υπουργείου Παιδείας καθώς το ΣτΕ επέτρεψε να γίνουν αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε σχολεία του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο σχολείο της Ευρωπαϊκής Παιδείας και στο Μπουένος Άιρες (Αργεντινή), ενώ επέτρεψε την πρόσληψη ωρομισθίων και αναπληρωματικών εκπαιδευτικών για αγγλόφωνα σχολεία του εξωτερικού και τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών-συζύγων υπαλλήλων διπλωματικών αρχών (πρεσβείες και προξενεία) στο εξωτερικό.

Ακόμη, το ΣτΕ επέτρεψε:
- Την πρόσληψη 165 ατόμων (βρεφονηπιοκόμοι και βοηθοί τους, προσωπικό καθαριότητας, κ.λπ.) για το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών του Δήμου Αθηναίων.
- Την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης 51 ατόμων για την κάλυψη λειτουργίας των Αστυνομικών Σχολών (μάγειροι, τραπεζοκόμοι, καθαρίστριες, υδραυλικοί, κ.λπ.).
- Την πρόσληψη ωρομίσθιων καθηγητών για την Σχολή Εθνικής Άμυνας.
- Την πρόσληψη από το δήμο Σάμου 15 εργατών καθαριότητας με σύμβαση εργασίας 2 μηνών
- Την πρόσληψη 7 ατόμων (οδηγών και επιμελητών εισπράξεων) στο Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων.



Νέες αιτήσεις
      
Ωστόσο οι αιτήσεις για κατ' εξαίρεση προσλήψεις συνεχίζουν να φτάνουν στο ΣτΕ.
Αναλυτικότερα, ο δήμος Αργολίδας ζητεί την πρόσληψης τριών βοηθών βρεφοκόμων για τους παιδικούς σταθμούς Κρανιδίου και Ερμιόνης.
Ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων ζητεί την πρόσληψη 12 εποχιακών 8μηνης διάρκειας για τις ανάγκες καθαριότητας.
Ο δήμος Θέρμης ζητεί την πρόσληψη καθαριστριών με μίσθωση έργου για τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο δήμος Καλαμάτας ζητεί την πρόσληψη 4 ατόμων για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Δήμων και Υπηρεσιών προς Όφελος των Γυναικών και για την Καταπολέμηση της βίας».
Ο δήμος Λαμιέων ζητεί την ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου 4 ατόμων.
Ο δήμος Λαυρεωτικής ζητεί την πρόσληψη 15 καθηγητών μουσικής και 4 καθηγητών φυσικής αγωγής για το ΝΠΔΔ «Θορικός».
Ο δήμος Λέσβου ζητεί για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης την πρόσληψη 10 εργατοτεχνιτών, καθώς «η Λέσβος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω φιλοξενίας 12.000 και πλέον μεταναστών, με αποτέλεσμα τις αυξημένες ανάγκες ύδρευσης και αποχέτευσης των καταυλισμών όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες».
Ο δήμος Νάουσας ζητεί την πρόσληψη 34 ωρομίσθιων ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οι οποίοι θα αμείβονται από τα έσοδα των διδάκτρων των μαθητών του ωδείου.

Εξάλλου, το υπουργείο Παιδείας επανήλθε με νέες αιτήσεις του με τις οποίες ζητεί τη χορήγηση άδειας για την κατανομή των πτυχιούχων φυσικής αγωγής που είναι αναγκαίοι για το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους και Αναπτυξιακού Αθλητισμού» και για λόγους δημοσίου συμφέροντος -όπως επικαλείται- την πρόσληψη 1.822 ατόμων για την εκτέλεση συγχρηματοδοτούμενων αρχαιολογικών έργων, για νέες προσλήψεις και ανανεώσεις συμβάσεων για αρχαιολογικά έργα και Μουσεία, αλλά και για την πρόσληψη 367 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων.

Τέλος, το υπουργείο Εργασίας ζητεί την πρόσληψη 16 ατόμων για τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου