Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ: Όπου βλέπει αίμα και πτώματα τα υυιοθετεί και τα κάνει θέαμα από εποχής Πέτρουλα.(1964). έως του Φύσσα!


Φεστιβάλ ραπ στην Καισαριανή για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα


Δύο χρόνια συμπληρώνονται την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και η ραπ κοινότητα αποτίει φόρο τιμής στον Killah P, όπως ήταν γνωστός, με το 3ο μουσικό φεστιβάλ «Rap Monsters Festival», που θα διεξαχθεί την ίδια . Για συνέχεια κλικ στον τίτλο!.

ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ...ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΚΑΙ ΜΑΣΑΝΕ!

Η Εταιρεία Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Εταιρεία Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το έργο υπογράφηκε τον Μάιο και θα πληρωθεί με διαδικασία εξπρές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρά τις καταγγελίες περί μη ύπαρξης φορολογικής ενημερότητας - Έγγραφα αποδεικνύουν οτι ο "πολιτικός πατέρας" του Αλέξη Τσίπρα παραμένει μέτοχος της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ

Είδατε τα δημοσιογραφάκια του DEBATE. Πως βρέθηκαν εκεί; Η δημοσιογραφία είναι μόνο τα τηλεοπτικά αυτά σούργελα; Η ΕΣΗΕΑ γιατί κάνει το κορόϊδο; Πού είναι οι δημοσιογράφοι των Ημερησίων; Ποιός απέκλεισε από το debate δυνατούς μπλογκερ, πολύ πιο ισχυρούς από τους θεατρίνους της T.V;

Ελληνικός τύπος: Άξια τέκνα του Γκέμπελς

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Από τις μαρτυρίες των παλαιότερων, από πηγές ιστορικές, μέχρι και από τις κινηματογραφικές ταινίες, βλέπουμε και μαθαίνουμε, πως όταν η Κομαντατούρα σε κάθε περιοχή ήθελε να μεταφέρει οδηγίες στον πληθυσμό, αφού έβγαζε με ντουντούκες τους γερμανοτσολιάδες, μετά κάρφωνε σε επιλεκτικά σημεία για τις δουν όλοι τις ανακοινώσεις εις την Ελληνικήν. Από κάτω ήταν και η υπογραφή φαρδιά πλατιά του Γερμανού διοικητή. Την δουλειά για μια κονσέρβα την έκαναν πρόθυμοι που απέκτησαν φοβερή τεχνική και την πέρασαν στο DNA των αφισοκολλητών απογόνων τους.

Μωρε έχουμε να κάνουμε με άσχετους και ...παιδικη χαρά!


Απίθανα "δώρα" στην Τουρκία από ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα - Γαβριήλ!

Γράφει ο Αλέξανδρος Διαμάντης 

Οι ασχολούμενοι επί μακρόν με θέματα εθνικής ασφάλειας θυμούνται, λίγες ημέρες πριν από την κλιμάκωση της κρίσης των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996, τους Ελληνες διπλωμάτες να αναφωνούν ότι οι Τούρκοι συνάδελφοί τους θα πρέπει να έψαξαν πολύ βαθιά στα αρχεία τους και να έδειξαν μεγάλη εφευρετικότητα ανοίγοντας «από το πουθενά» θέμα βραχονησίδων.

ΑΠΟ ΦΛΟΓΑΪΤΗΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ

 Άμεσα απτά και οριστικά αποτελέσματα ζητάει ο Σπύρος Φλογαϊτης από την Ευρώπη της πουστιάς!


Παρέμβαση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Σπυρίδωνα Ι. Φλογαΐτη στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βρυξέλλες, 14.9.2015)

Κατά την παρέμβασή του  στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγεται, σήμερα, στις Βρυξέλλες, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Σπυρίδων Ι. Φλογαΐτης επικεντρώθηκε στο ζήτημα της αντιμετώπισης της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου