Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!~ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ 4ΜΕΛΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Το επόμενο βήμα στο σχέδιο των τοκογλύφων για την εξόντωση του λαού και την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας είναι αυτό που θα...

επιτευχθεί μέσω μιας πολυμελούς μνημονιακής κυβέρνησης! Οι δανειστές θέλουν τουλάχιστον 4μελή κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ, κι αν γίνεται και ΑΝΕΛ), για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν με τον πιο εύκολο τρόπο το τελικό τους σχέδιο: την αρπαγή της ΕΥΔΑΠ και τον έλεγχο του νερού, μαζί με την διάλυση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και τον έλεγχο όλων των χωραφιών! Ουσιαστικά θα μιλάμε για την πλήρη εξαθλίωση του λαού μέσω του ελέγχου του νερού και των υδροδοτούμενων χωραφιών! Όλες οι καλλιέργειες θα ελέγχονται βάσει της υδροδότησής τους. Με αυτό τον τρόπο οι αγρότες θα υπαχθούν σε κανόνες όπου η σημερινή παραγωγή τους θα διαλυθεί και αν θέλουν να επιβιώσουν θα περάσουν στον έλεγχο της MOSANTO! Οι δανειστές δηλαδή αρχικά θα εξουδετερώσουν τη σημερινή αγροτική παραγωγή της χώρας εσπεριδοειδή (στόχος το Άργος, η Λακωνία) και κατόπιν θα περάσουν στα...μεταλλαγμένα προϊόντα της MOSANTO! 
Η καταστροφή της χώρας θα ολοκληρωθεί σε χρόνο ρεκόρ, με τα 4 μνημονιακά κόμματα να υπογράφουν τα πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου