Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΦΥΓΕ ΒΙΑΙΑ...΄Ετσι ήταν πάντα με τους αληθινούς δημοσιογράφους: Σέρνονται στα δικαστήρια, τους απειλούν, τους εκβιάζουν, τους ξυλοκοπούν,... ΄Οχι βέβαια σαν τους λαπάδες Παπαχελά,Όλγα Τρέμη, Ευαγγελάτο κ.α τρεχαντήρια... που ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ! .

Bίντεο -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δείτε την ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία σοκ Κολομβιανής δημοσιογράφου μέρα μεσημέρι

kolombia01
Η ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. κανεις όμως πούστης ειδικά λαμόγιο πολιτικός , καμιά δύναμη δεν μπορεί να φιμώσει τους αληθινούς ιεραποστόλους της αλήθειας, δημοσιογράφους.


Ο δράστης εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου
Πρόκειται για την γνωστή στην χώρα της Flor Alba Nunez Vargas η οποία περιμένει στην είσοδο του ραδιοφωνικού σταθμού για να περάσει μέσα και να ξεκινήσει την εκπομπή της. Όπως φαίνεται από τις εικόνες της κάμερας ασφαλείας, την πλησιάζει από πίσω ένας άνδρας φορώντας κράνος μοτοσικλέτας, και την εκτελεί εν ψυχρώ, πυροβολώντας την από πίσω στο κεφάλι.
Η ψυχραιμία του δολοφόνου είναι πραγματικά εξωφρενική, καθώς ούτε καν επιταχύνει το βήμα του για να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος προς τον συνεργό του που τον περιμένει πάνω σε μία μοτοσικλέτα. Η αστυνομία έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα για την ανεύρεση στοιχείων για τον δολοφόνο, δίνοντας παράλληλα και υψηλό χρηματικό ποσό για όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του.
Η 25χρονη Κολομβιανή δημοσιογράφος ήταν από τους πιο φανατικούς μαχητές ενάντια στα ναρκωτικά και τις συμμορίες που κάνουν εμπόριο σάρκας. Πολεμούσε επίσης την διαφθορά των τοπικών αρχόντων, έχοντας αρκετές φορές έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς στην εξαιρετικά διεφθαρμένη περιοχή της Κολομβίας όπου ζούσε και εργαζόταν.
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε δεχθεί απειλές θανάτου στον λογαριασμό της στο Facebook για την κάλυψη που έκανε στις πρόσφατες τοπικές εκλογές αλλά και για την δημοσίευση φωτογραφιών μιας συμμορίας. Επίσης είχε δεχθεί απειλές και από πολιτικούς, για τους οποίους σπάνια είχε έναν καλό λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου