Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! Η ΑΠΟΧΗ... ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ! ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ!

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! Η ΑΠΟΧΗ... ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ! ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ!

Καλή μέρα... Ξανάμαστε πάλι εδώ μετά την χθεσινή συμβολική αποχή μας!!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ …ΓΥΦΤΙΚΑ!
Ο ΑΡΤΙΝΟΣ  ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΗς ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΙΣ... ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣ!

Πρώτο κόμμα η ΑΠΟΧΗ! ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ συνεχίζει την λαμπρή αντιστασιακή πορεία του έως ότου δικαιωθεί πλήρως!

*** Σημαδιακή η τρίτη στη σειρά υπερψήφιση του νεαρού Τσίπρα..Η νίκη είναι προσωπική κι όχι της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. Τον εξέλεξαν οι γυναίκες για την ομορφιά του, όπως παλαιά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. και έτσι.. προμηνύεται να τον έχουμε στην πολιτική σκηνή δια βίου. 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Αναμένεται να βρεθεί το αντίπαλο δέος, που δεν φαίνεται προς το παρόν στον ορίζονται. Η Ν.Δ. με τη σαβούρα που κουβαλάει, θα παραμείνει πτώμα. Οι μαγκιές του “λαϊκού” Μεϊμαράκη δεν φτούρησαν, δεν τσίμπησαν! Ο Τσίπρας παίζει μόνος του στο γήπεδο.


***Οι ορθόδοξοι της μπολσεβίκικης και κουκουλοφόρου αριστεράς και αντάρτες-αποστάτες υπό τον Λαφαζάνη,καταποντίστηκαν παταγωδώς. Συρρικνώθηκαν στα φυσιολογικά τους νούμερα, όπως ήταν δηλαδή πάντα, μαζί με την μήτρα που τους εξέθρεψε, το ΚΚΕ!- Ουσιαστικά η ήττα αυτών...σημαίνει πως οι ψηφοφόροι ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΜΝΗΜΟΝΙΑ! 

*** Τώρα τι πουλιά θα πιάσει ο νέος σούπερ ΣΤΑΡ, Κύριος οίδε. Κρατάτε μικρό καλάθι, διότι το τεχθέν χθες παιδίον εις την φάτνη-κάλπη, έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής πολυεπίπεδης ανικανότητας. έχει όμως ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ.. Κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάτι να κάνει, με λίγη φαντασία και ουσιαστικό ενδιαφέρον για το λαό, αρκεί βέβαια να απαγκιστρωθεί από τη μούργα της παιδικής του ιδεοληψίας.. 

Ευελπιστούμε, προσδοκούμε ότι θα έχει πια καταλάβει τι του γίνεται και τι γίνεται στο σύγχρονο κόσμο. Κοντεύουν 20 χρόνια από τότε που ο κομμουνισμός ψόφησε.. Καλά τα παιδικά μας ονείρατα, αλλά ο σύγχρονος κόσμος έχει πια άλλη ρότα. Αν το καταλάβει αυτό ο νεανίας από την Αρτα… δεν θα έχουμε…
αρτηριακές εμπλοκές…( Και μη διανοηθεί με την αλλαγή του Συντάγματος να απαλείψει τα σύμβολα του έθνους, του έθνους αυτού που θέσπισαν οι ιεροί ΄Ελληνες του 1821)… Καταλαβαινόμαστε, αποσπόρια αριστερά του βρυκολακιασμένου κομμουνισμού;

Η ΑΠΟΧΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

Τελικά η ΑΠΟΧΗ είναι το πρώτο κόμμα, ο μέγας ΝΙΚΗΤΗΣ, αλλά όχι και ρυθμιστής των εξελίξεων, λίγες μονάδες μένουν μέχρι το 51%… για να έρθουν τα πάντα τούμπα κι εξαφανιστούν από το προσκήνικο όλα τα επαγγελματικά ερπετά της πολιτικής που ροκανίζουν της Ελλάδα… δι ίδιον όφελος .
Η αποχή ξεπέρασε το 45%, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας έφθασε και στο 70%.
Οι κλακαδόροι των κομματικών μαγαζιών άφριζαν προκειμένου να πείσουν το κόσμο να πάει να ψηφίσει … διότι αυτό είναι καθήκον και πράξη υπευθυνότητας!Μπουρδολογίες. Παλαιότερα εκφόβιζαν τον κόσμο ότι η αποχή του από την κάλπη θα έχει ποινικές συνέπειες…. Τέτοιοι τρομακράτες οι κομματικοί…

Μόνον εμείς επί χρόνια φωνάζαμε πως η υποχρέωση της ψήφου είναι αντισυνταγματική μπούρδα και κόλπο που επινόησαν το 1951 οι τότε πολιτικοί για να φέρουν τον κόσμο στην κάλπη… Διότι τότε η Ελλάς μετά τον εμφύλιο ήταν σκορποχώρι.. και οι πάντες έγραφαν στα παλιά τους παπούτσια τις εκλογές..
Με τη σημερινή μεγάλη αποχή τα ανεγκέφαλα των κομματικών μαγαζιών παραμιλάνε και λένε πως είναι φαινόμενο πως πρέπει να μας προβληματίσει. κ.λ.π. Καλά ξυπνητούρια.
Εμείς δε προβληματιζόμενοι σταθερά από εποχής Σημίτη επί της αποχής, που αποτελεί πράξη υπέρτατης υπευθυνότητας αποφασίσαμε –μόνοι εξ όλου του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, ευθέως να διακηρύξουμε τη δική μας αποχή, χωρίς όμως και να την προπαγανδίζουμε..Να σας λέμε δηλαδή να μην πάτε να ψηφίσετε! Τέτοιες ασχήμιες εμείς δεν τις κάνουμε!Δική μας η απόφαση να μην ψηφίσουμε, αλλά δεν θέλαμε συνενόχους και οπαδούς. Ο καθείς ας πράξει ότι νομίζει. Βεβαίως θα μπορούσαμε να πανηγυρίζουμε σήμερα που το μισό των Ελλήνων ψηφοφόρων, επέλεξε την αποχή.
Θα πανηγυρίσουμε μόλις το ποσοστό της αποχής υπερβεί το 51%.. Νούμερο ανατρεπτικό και καθοριστικό. Σήμερα το αφτί των πολιτικάντηδων δεν ιδρώνει με την αποχή. ΄Οταν όμως χτυπήσει η κάλπη 51% αποχής, τότε αυτόματα ακυρώνονται οι εκλογές… Και το σημαντικότερο εξαφανίζεται η μούργα των επαγγελματιών νταβατζήδων, διότι απλά στις νέες εκλογές οι ακυρωθέντες, δεν θα έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα!

Να λοιπόν πως θα επέλθει η αλλαγή στο μόνιμο θίασο επαγγελματιών της πολιτικής και ενδεχομένως να ξεκινήσει το έθνος μια νέα πορεία.Αν οι βδέλλες των επαγγελματιών ξενοσπουδαγμένων, συμπτωματικά κι όχι άσχετο με την κατάντια μας- της πολιτικής, δεν αποκολληθούν από το σώμα της Ελλάδος, σωτηρία δεν υπάρχει!

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η σημερινή εκπληκτική αποχή-ΡΕΚΟΡ, είναι ένα τεράστιο ηχηρό ΟΧΙ, προς τα Μνημόνια και τις κατά συρροήν αθλιότητες των κατά φαντασία δημοκρατικών κομμάτων...ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, δεν πέθανε...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  


Δείτε πιο κάτω κάποια από τα αποτελέσματα των εκλογικών Περιφερειών με την μεγαλύτερη αποχή:
Α’ Αθηνών: 52%
Αρκαδία: 61%
Δράμα: 52%
Δωδεκάνησα: 55%
Ευρυτανία: 58%
Ζάκυνθος: 52%
Ιωάννινα: 51%
Καρδίτσα: 52%
Καστοριά: 58%
Κέρκυρα: 51%
Κεφαλλονιά: 66%
Λακωνία: 66%
Λέσβος: 62%
Μεσσηνία: 54%
Σάμος: 57%
Σέρρες: 51%
Φλώρινα: 70%
Χίος: 58%

Η.Ν.Α

..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου