Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ!

Π. Κουρουμπλής: Ενοποιούνται ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και Αριθμός Ταυτότητας



Τις διαδικασίες για την ενοποίηση των αριθμών ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και αστυνομικής ταυτότητας με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, ξεκινά ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως δήλωσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm. 


Όπως είπε, ανοίγουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και προανήγγειλε την συγκρότηση επιτροπής για τον Καλλικράτη προκειμένου να συζητήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού.
Παράλληλα, ερωτηθείς για τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου σχετικά με το θέμα των Θρησκευτικών ο κ. Κουρουμπλής απέφυγε να τοποθετηθεί και περιορίστηκε να πει πως η σχέση με την Εκκλησία πρέπει να μείνει σε ένα υγιές πεδίο αμοιβαίας κατανόησης, υπογραμμίζοντας ότι τα ζητήματα πρέπει να εξαγγέλλονται με συνεννόηση και συζήτηση.

ΣΧΕΔΙΟ:ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ-ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ- Η “ΝΕΑ ΡΕΠΟΥΣΗ” Η ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ. Άλλο ΦΡΙΚΙΟ ΑΘΕΟ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ κι ΑΥΤΟ!

Δημοσιεύθηκε: 26/09/2015 19:00
 
anagnvstopoyloy


Η αναπληρώτρια υπουργός παιδείας μαζί φυσικά με τον Φίλη σκοπό έχουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!

Αρχισε τα κόλπα με το μάθημα των Θρησκευτικών η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας πριν καλά καλά αναλάβει το χαρτοφυλάκιο. Την αρχή έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία (προφανώς έχοντας τακτοποιήσει όλα τα προβλήματα της εκπαίδευσης) έσπευσε μέσω του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγείλει την κατάργηση των δηλώσεων απαλλαγής από τα Θρησκευτικά.

Putin-OHE

O  ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ!

ΆΓΡΙΟ «ΧΩΣΙΜΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ! “ΟΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ..ΕΦΕΡΑΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε: 29/09/2015 09:40
 
Μέσα από την έδρα του ΟΗΕ, επί αμερικανικού εδάφους, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν δίστασε να κατηγορήσει τις ΗΠΑ για πολιτική δήθεν δημοκρατικών επαναστάσεων στη Μέση Ανατολή που έφεραν βία και τρομοκρατία και να επισημάνει στην Ουάσιγκτον και όσους της ακολουθούν πώς στο θέμα της Συρίας λύση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη συμμετοχή του Μπασάρ αλ Άσαντ. Κάτι που δεν δέχθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα μιλώντας και αυτός σε υψηλούς τόνους στον ΟΗΕ.

tsipras-klinton3Παγκόσμιο ΡΕΖΙΛΙΚΙ η εμφάνιση Τσίπρα ενώπιον του ατσαλάκωτου Τεξανού βαρόνου-Έλληνας του εξωτερικού σχολιάζει: “Παρουσία-τσίρκο. Τα σκάτωσε. Γελοίος. Ντρέπομαι”-Γέλαγε σα χάνος όταν ο Κλίντον τον ρώτησε για τις επενδύσεις. Τι δεν κατάλαβες ρε κοτρώνα;

Δημοσιεύθηκε: 29/09/2015 12:58
 
“Αδερφια
Ως αυτοεξοριστος Ελληνας του εξωτερικου, ντρεπομαι για την παρουσια / τσιρκο του συντροφου Αλεξη. Καταρχήν, δεν μπορει καποιος να του κανει στοιχειωδη μαθηματα αγγλικων, να μην πεταει τοσες κοτρωνες? 20 χρονια στην αντιπολιτευση δεν αρκουσαν να μαθει μια ξενη γλωσσα. Πολιτικη σημαινει επικοινωνια. Ετοιμαζεσαι για πρωθυπουργος και δεν ξερεις Αγγλικα?

agios porfurios

Προφητεία – ΣΟΚ για την Ελλάδα: “”Θα γίνει πολιτειακή ΕΚΤΡΟΠΗ – Θα επέμβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ…” -Δεύτε τελευταίον ασπασμόν αδέλφια!

Δεν θα αργήσει να έρθει το κακό
Η προόρρηση του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού (1995), αλλά και η ανάλυση του Stanislav Mishin (Pravda1/2011) συμφωνούν με την προόρρηση του Αγ. Πορφύριου.
Συνάνθρωπος μας, πήγε στο Άγιον Όρος, όπου συνάντησε τον πατέρα Π. πνευματικό τέκνο ενός από τους δύο υποτακτικούς του Αγίου Πορφυρίου, εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος ο Άγιος, στον τάφο τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου