Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!

 ΥΠΑΡΧΕΙ "ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Οι τρομοκράτες (απλοί τρομοκράτες ή και πράκτορες ξένης δύναμηςq) της Σέχτας Επαναστατών, την οποία όλες οι ενδείξεις καταδεικνύουν ως την οργάνωση που διέπραξε την σφαγή έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, φαίνεται ότι έχουν άριστη πληροφόρηση από πηγές στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και δεν κτύπησαν τυχαία.
Η επίθεση έγινε στις 18.50 της περασμένης Παρασκευής και εκείνη την ώρα πραγματοποιείται η αλλαγή της βάρδιας των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Δηλαδή, όταν σχεδόν όλοι οι άνδρες της ομάδας βρίσκονταν στο κτίριο της αστυνομίας στη Λεωφόρο Μεσογείων για να παραδώσουν τις μοτοσυκλέτες στους συναδέλφους τους, οι δύο εκτελεστές χτύπησαν, γνωρίζοντας ότι δύσκολα θα έπεφταν επάνω σε ομάδα της ΔΙ.ΑΣ..
Η επίθεση είναι πλέον σαφές ότι είχε στόχο τους ή και τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Π.Ηλιόπουλο και Γ.Γερμενή που λίγο ενωίτερα είχαν παραδώσει τα όπλα τους, όπως πρώτο αποκάλυψε χθες το defencenet.gr. Oι τρομοκράτες ήξεραν ότι είχαν παραδώσει τα όπλα τους.
Ο πατέρας τους Γ.Γερμενή τον περίμενε στα γραφεία του Ν.Ηρακλείου όταν έγινε η επίθεση, ο ίδιος ο βουλευτής της ΧΑ παραδέχεται ότι ήταν ο πραγματιικός στόχος.
Ο βουλευτής της ΧΑ Π.Ηλιόπουλος, απκαλύπτει ότι τον παρακολουθούσαν ενώ παρέδωσε τα όπλα και πηγαινε στα γραφεία, αλλά νόμιζε ότι ήταν η ... αντιτρομοκρατική!
Κατά ένα περίεργο τρόπο η Σέχτα Επαναστατών ήταν άριστα ενημερωμένη για τις κινήσεις των αστυνομικών και στην δολοφονάι του Σωκράτη Γκιόλια στις 19 Ιουλίου 2010
Στην προκήρυξή της καταγράφει με  λεπτομέρειες το είδος και την δράση της αστυνομικής φρουράς που είχε διατεθεί στον Σ.Γκιόλια. Γράφουν για πράγματα που ήταν πέραν αυτών που πιθανώς θα γνώριζαν με μία παρακολούθηση.
Έγραφαν ότι "άλλαζαν μεταξύ τους ανά εβδομάδα" και ότι "Μετά την επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της Οδού Κατεχάκη οι δυο αστυνομικοί φρουροί τον ακολουθούσαν ταυτόχρονα και δεν αποσύρθηκαν".
Η οργάνωση στην προκήρυξή της αναφέρει λεπτομέρειες για τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τον Σωκράτη Γκιόλια: Ηλικίες αστυνομικών, το δρομολόγιο που ακολουθούσαν και βέβαια τον κτύπησαν το βράδ που είχε αποσυρθεί η φρουρά του. Πώς ήξεραν ότι εκείνο το βράδυ δεν είχε φρουρά;
Λεπτομέρεις που παραπέμπουν σε διασύνδεση του κράτου με το παρακράτος των τρομοκρατών. .
Έμπειροι αστυνομικοί θεωρούν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι τρομοκράτες έχουν" εκ των έσω" πληροφόρηση.
defenenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου