Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΣΑMΑΡΑΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ;..καλά είναι γνωστή η δημοκρατική ταυτότητά τους!
Εικοσιτέσερις ώρες έχουν περάσει από την στυγνή δολοφονία δύο στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, του Γιώργου Φουντούλη και του Εμμανουήλ Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμό του Α.Γέροντα από τρομοκρατες-πράκτορες στην υπηρεσία ποιο ξέρει ποιων και ούτε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έχουν προχωρήσει έστω σε μία τυπική δήλωση καταδίκης της ενέργειας!
 Πρακτικά από την στιγμή που δεν καταδικάζουν, σημαίνει ότι μπορεί και να εγκρίνουν την σφαγή των παιδιών. 
 Όταν σε άλλες ήσσονος σημασίας γεγονότα βγαίνουν αμέσως και "καταδικάζουν" αυτή την φορά φαίνεται ότι έκριναν ότι το αίμα των τριών παιδιών που χύθηκε στην λεωφόρο Ηρακλείου δεν είναι ούτε ελληνικό ούτε τους αφορά η υπόθεση.
 Δεν είναι πολιτικό το θέμα. Είναι ανθρώπινο. 
 Ας συλληπηθούν, απλά τις οικογένειες των παλικαριών.
 Ας πουν τα τετριμμένα: "Θα τους συλλάβουμε κλπ". Αλλά ας πουν κάτι. Ας δείξουν έστω και με 24 ώρες καθυστέρηση ότι δεν είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τους ξένους...
 Εκτός και αν ο Α.Σαμαράς θεωρεί ότι "Η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής" που υποσχέθηκεμιλώντας στις ΗΠΑ ξεκινά από την δολοφονία των δύο παιδιών.
 Γιατί τώρα έμειναν κάποια τραγικά στελέχη της κυβέρνησης να μιλάνε για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" και να αναπτύσσουνν πάλι θεωρίες των δύο άκρων. 
 Ναι, σωστά. Υπάρχουν δύο άκρα: Στο ένα ακρο είναι οι αδούλωτοι Έλληνες, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι που θέλουν την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της υπερήφανη "εδώ και τώρα" και στο άλλο άκρο είναι οι υπηρέτες ξένων αφεντάδων που νομίζουν ότι θα στηριχθούν στους ξένους και θα κυβερνούν για πάντα την Ελλάδα στο όνομά τους.
 Κάνουν λάθος. Αυτή η ίδια Ελλάδα που έβγαλε τους προδότες του Μνημομίου θα βγάλει τους Έλληνες που θα σαρώσουν το παρακράτος του Μνημονίου.
 Αυτή είναι η ιστορία της Ελλάδας άλλωστε; Εκεί που υπάρχει ο Εφιάλτης, υπάρχει κι ένας Λεωνίδας. Εκεί που υπάρχει ο Πήλιος Γούσης, υπάρχει πάντα ένας Μπότσαρης...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου