Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ...ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΕΡΦΑΡΜΑΚΟ... (Μια ασπιρίνη την ημέρα κάνει το γιατρό πέρα... οΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ; Διότι απλά θα τους κοπεί η πελατεία!..Το επισημαίνουμε μετά πολλής γνώσεως...


H ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΡΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ "ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ"

altΤι δείχνει έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.

Μια επερχόμενη «αιφνίδια» καρδιακή ανακοπή τελικά δεν είναι και τόσο ξαφνική υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές.
«Αναζητούμε τρόπους ώστε να αναγνωρίσουμε τους “Tim Russerts” και “Jim Gandolfinis” (ο πρώτος είναι αμερικανός δημοσιογράφος και ο δεύτερος ηθοποιός που πέθαναν από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή), δηλαδή μεσήλικες άνδρες που πέφτουν ξαφνικά νεκροί και δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες για το λόγο που συμβαίνει αυτό» δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Sumeet Chugh διευθυντής του τμήματος Γενωμικής στην Καρδιολογία στο Καρδιολογικό Ινστιτούτο Cedars –Sinai στο Λος Άντζελες.

Ο παπα-Μουλασιώτης, έχει γίνει πλασιέ αγίων οστών... Πρώτα ΓΥΡΟΦΕΡΝΕ από κανάλι σε κανάλι , μετά άνεστησε τους Ροκαδες και σήμερα βολεύετε με την περιφορά αγίων λειψάνων από Μητρόπολη σε Μητρόπολη... έτσι για να βγαίνει μεροκάματο!

ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

altΑφίχθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου Πειραιά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, Τίμιο Ξύλο από το Σταυρό του Μαρτυρίου του Κυρίου και Ιερά Λείψανα Αγίων, από το Τρίκορφο της Φωκίδος και θα παραμείνουν για προσκύνημα μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.
Τα άγια Λείψανα συνόδεψε ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης και Αδελφοί της Ιεράς Μονής του.

Μετά την άφιξη τελέστηκε Εσπερινός και εψάλη δοξολογία, στη συνέχεια οι πιστοί προσκύνησαν, έλαβαν εικονίτσα του Αγίου Φιλουμένου, ευλογήθηκαν με Τίμιο Ξύλο από τον Γέροντα Νεκτάριο.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Ιωάννης Παναγιώτου δώρισε ξυλόγλυπτο σταυρό στον Γέροντα Νεκτάριο, εκ μέρους του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ.

Ο Γέροντας Μουλατσιώτης θα πραγματοποιήσει, τρεις ομιλίες κατά την διάρκεια της παραμονής των Ιερών Λειψάνων στο Ναό του Αγίου Κων/νου.

ΒΡΕ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

H E.E. ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΥΖΙ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ

15Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαθλίωσε τους Έλληνες, με τη βοήθεια βέβαια των ελληνικών κυβερνήσεων που υπέγραψαν τα μνημόνια-θανατική καταδίκη και τώρα στέλνει ρύζι από την Κίνα και τυριά αμφιβόλου ποιότητας προσφέροντας τα στα συσσίτια των… θυμάτων τους

Πρόκειται για απίστευτη ενέργεια, που μαρτυρά τη κυνικότητα αυτών που επιβάλλουν τις πολιτικές τους σε βάρος των Ελλήνων και την προδοσία όσων ανέχονται να εξευτελίζεται ο λαός και να καταπατείται βάναυσα η αξιοπρέπεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου