Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ...ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ... ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .. ( Ξέρετε φίλοι μας... εμείς χτυπάμε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ επειδή τη θεωρούμε πληγή και αποδεικνύουμε καθημερινά τις εγκληματικές ασυναρτησίες της.. Και βέβαια σεβόμενοί σας ποτέ δεν σας υποδείξαμε -δεν έχουμε δικαίωμα- συγκεκριμένες κομματικές επιλογές σας... Τα κόμματα πιστεύουμε ότι είναι μαγαζιά τυχοδιωκτών και τυχάρπαστων, λαμόγιων! Άνευ της παραμικρής ηθικής !ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ..ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ...Καραγκιοζ- θήατερ!

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡ - ΠΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

 Τι λε, ρε Γιάννη; Έχουμε που έχουμε κατάθλιψη...Σχολιάζει σαλονικός δημοσιογράφος

Συμφωνούμε απολύτως με το άρθρο του Νίκου Φελέκη στο matrix24 που κριτικάρει τον Μπούταρη για το θέμα της «συσκότισης» της Θεσσαλονίκης τις ημέρες των Χριστουγέννων. Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο:

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σκατά. Ο Μπουτάρης τα ‘κανε σκατά. Για τον ίδιο. Για μας -γι’ αυτούς τέλος πάντων που τον στηρίξαμε και τον υπερασπιστήκαμε. Για την πόλη του. Τη Θεσσαλονίκη. Την κόρη του Βαρδάρη και του Αλεξάνδρου. Τη συμπρωτεύουσα. Την άλλη πόλη. Τη διαφορετική. Την αγαπημένη.

ΕΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ...ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΠΑΡΑΓΕΙ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Λ. Λαζόπουλος: Το μυαλό του Σφακιανάκη δεν μπορεί να παράγει κάτι άλλο... [vid]


590 2bffe764ca6bc4f65dfb41a22f6f3e38«Διαφωνώ απόλυτα με ό,τι λέει ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά καταλαβαίνω ότι το μυαλό του με τον τρόπο που δουλεύει δεν μπορεί να παράγει κάτι άλλο!».
Με αυτό τον τρόπο σχολίασε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Λάκης Λαζόπουλος τα λεγόμενα του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή.
--Να διαφωνείς ρε.. Αλλά εσύ μπορείς να λες ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ , αλλά διαφωνείς που ο άλλος λέει ότι  είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..!!! Τέτοιο ειναι το μυαλό σου...Αυτ΄΄η την ομίχλη παράγει! Παρλαπίπες!
Σας ξεβράκωσε ...εσώψυχα κι  εγκεφαλικά όλους ο Σφακιανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου