Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!


OI ΦΑΥΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ... ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ  υποτιθεμένων κουρδιστών  δημοσιογράφων Το άρθρο – έκπληξη της εφημερίδας Αυγή για Δέσποινα Βανδή.. ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ!.. δείτε τα πιο κάτω και μετά επισκέπτεστε και την ΑΥΓΟΥΛΑ.. που παριστάνει και το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ... ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, δημοσιογραφικό είναι!.


Η ΒΑΝΔΗ, ναί αυτό το αιδείον το γνωστό ..αριστερόφρενο που ταϊζεται βασικά από μαλάκες δεξιους,  ρίχτηκε στον Σφακιανάκη.. επειδή αυτός είπε ότι είναι ...με τη Χ.Α... αντρίκια...Η μανδαμίτσα αυτή Βανδή λέγεται... πως ΕΘΙΓΗ! Αει .στο καλό...μανδάμ!
Πηγή:http://www.fimes.gr/cat/media/#ixzz2lphn4cx7

OΛH H MΠOXA ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ …”ΣΚΕΨΗΣ” ΚΑΤΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ”

Απολαμβάνετε τις τελευταίες μέρες ένα τελείως παρακρουστικό σκηνικό, που είναι συνάμα και προσδιοριστικό της σημερινής κατάντιας μας.

Βγήκε ένας αοιδός , ο Σφακιανάκης, και είπε κοντολογής ότι ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… και έγινε και πάλι η Ελλάς καραγκιόζ μπερντέ!..Ένα κουβάρι απόλυτης σχιζοφρένειας!

Αυτήν ακριβώς την εξωφρενική ιδιαιτερότητά μας την εκμεταλλεύονται ΟΙ ΞΕΝΟΙ μέχρι και οι λαθρομετανάστες ακόμη….που το παίζουν και τσαμπουκαλήδες ενίοτε.

΄Οταν ένας λαός …μπολιασμένος με τις ψεύτικες, αίολες προπαγανδιστικές αντιλήψεις της αριστεράς, αδυνατεί να κατανοήσει τι έστι ελευθερία και δημοκρατία, αυτός ο λαός βαδίζει σίγουρα στα τάρταρα.
Το πρόβλημα δεν είναι ο Σφακιανάκης, αλλά τα αριστερά κουτορνίθια που λαλούν όσα λαλούν , αποδεικνύοντας το πόσο φάλτσα υπάρχουν στη ζωή αυτή! Φλυαρούν τα καραγκιοζάκια περί δημοκρατίας και ελευθερίας και με τις πράξεις τους αναιδώς και πρόστυχα …βάλλουν αγρίως κατά όσων διαφωνούν προς τη δική τους άποψη!
Κι απολαμβάνουμε αυτές τις μέρες το πάνθεον της απολυτης ηληθιότητας των επωνύμων Ελλήνων… Π.Χ. Ακούσαμε αυτόν τον ατάλαντο που ποιεί τον δημοσιογράφο… μα κάνει τον διασκεδαστή, Λιάγκας, νομίζουμε ότι λέγεται… που είπε στο ραδιόφωνο του REAL …ότι " ναι μεν συμπαθεί τον Σφακιανάκη ως τραγουδιστή, αλλά πως από δω και πέρα.. δεν πρόκειται να πάει σε κέντρο του μετά από τις δηλώσεις που έκανε υπερ ενός κόμματος ,τη “Χρυσή Αυγή”!..μπας κι ο αρχίδης ΜΟΛΥΝΘΕΙ!  Δηλαδή μην πάτε στις “συναυλίες του εν λόγω αοιδού¨ ...μας λέει ο Λαρισαίος-ΠΑΣΟΚΟΣ!
Αυτός ο βλαξ τύπος εμφανίζεται ως δημοσιογράφος.Και δεν είναι ο μόνος.. Οι πάντες που καραγκιοζοπαικτούν, ως δημοσιογράφοι,  οι καλλιτέχνες (του κώλου) είναι συντονισμένοι κατά της Χ.Α…που η Κωλοκυβέρνηση του Σαμαρά με τον Γραφικό Κερκυαραίο Δένδια ...ονομάτισε ως ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ... με βεβαιά τη ...δημοκρατική πρόθεσή τους να το αφανίσουν ως κοινοβουλευτικό κόμμα...διότι, όπως φαίνεται θα τους κλέψει την...παράσταση.
Και επισημαίνεται το εξής συναρπαστικό ανέκδοτο: Εν μιά νυκτί ομονόησαν οι πάντες … του αστείου δημοκρατικού τόξου-πολιτεύματος μας, συνεργαζόμενοι ατύπως, να θάψουν ένα κόμμα δημοκρατικά εκλεγμένου, τη Χ.Α, που με τους κλασσικούς αλήτες της πολιτικής Βενιζέλου-Δένδια… το χαρακτήρισαν…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ… Μπορεί και να είναι , αλλά μέχρι στιγμής δεν προέκυψε κάτι αποδεικτικό!
Οπότε …όλοι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι δημοκράτες, αριστεροί προοδευτικοί…πήραν οδηγία κι άρχισαν να ξερνάνε τα όσα βλέπετε ή ακούετε!
***Καλά ρε μόρτες αναγνώστες …δεν καταλάβατε την πλάκα των ηλιθίων συντεχνιών της πολιτικής;
Λένε: “ Θάψτε το Σφακιανάκη!…που ο έκανε ο μπάσταρδος δήλωση προτίμησης ενός κόμματος … Οι δε ψευτοδημοκράτες του αριστερίστικου φυράματος και της βάνδαλης επίθεσής τους στην ελληνική κοινή γνώμη… μπορούν να διακηρύσσουν τις δικές ιδεοληπτικές προτιμήσεις! Αυτοί μπορούν να δηλώνουν άνετα ότι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ,Κ.Κ.Ε κ.λ.π, ΄Οχι όμως κι ..ο άλλος με άλλη επιλογή!!!
Αυτή είναι οι φαιδρά δημοκρατία μας… Μέχρι και ο θεατρίνος Κώστας Βουτσάς ..δήλωσε υπερηφάνως ότι είναι κομμουνιστής! Λίαν καλώς! Και βγαίνει ο Σφακιανάκης και λέει ότι είναι με την Χρυσή Αυγή! Λίαν καλώς! Βασικά λίαν κακώς!!! Και πέσανε όλοι οι ψευτοδημοκράτες να τον φάνε!
Κατάλαβες μωρέ αναγνώστη; Επί τέλους πια… σε ποια ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΟΥΜΕ; Ψάξτο ΜΩΡΕ ..μια και θαρρείς πως είσαι λεύτερος! Δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε!
Πως μονάχα, μετά τη μεταπολίτευση (1974), περιέργως υπάρχει μια επιθετικότητα τελείως παλαβή από αυτοπροσδιοριζόμενους “αριστερούς” …δημοκράτες της φάβας, σοσιαλιστές,κομμουνιστές, ..τροτσκιστές και κινεζόφιλους … Σκέτα τσιμπράγκαλα ..που όμως ΜΑΣ  ΟΔΗΓΗΣΑΝ  στη …δημοκρατία της απόλυτης ηλιθιότητας … όπου ένας πολίτης να θέλει …ΝΑ ΑΝΉΚΕΙ στην τάδε ιδεολογία κι οι άλλοι οι βλακωδώς συντεταγμένοι (Δεξιοί αριστεροί σε πλήρη ομοφωνία) να του επιτίθενται με πρωτοφανή αγριότητα … ότι δα πρέπει να πιστεύει στις ξενόφερτες κονσέρβες που αυτοί πιστεύουν…μασάνε !!!
Σεβασμό δεν διακηρύσσουν αυτά τα μαζικά μαλάκια; Ωραία, ας τηρηθεί ο σεβασμός προς την άλλη άποψη!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: ΤΡΙΧΕΣ ! Ο αριστερισμός, κομμουνισμός και οι παραφυάδες τους…-έχει αποδειχτεί ιστορικά- πως δεν γουστάρουν την άλλη άποψη.ΕΙΝΑΙ ΖΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ....

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ (και μάγκας παντός καιρού) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου