Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΗΖ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΨΑΛΤΕ ΤΟΥ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ..ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΒΛΑΧΙΚΑ1


ΠΕΙΤΕ ΤΑ…ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ …ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ …ΕΠΡΙΞΕ… ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ…


Το βέβαιον είναι ότι δεν θα σας πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων…Τόσο ο ίδιος όσο και ο Λευκός οίκος δίνουν επί Ομπάμα ,μεγάλη σημασία για το πόπολο …την δήθεν κοινή γνώμη.
Διαβάζουμε στις σχετικές Προεδρικές ιστοσελίδες:
Επικοινωνία με e-mail κάντε κλικ εδώ :http://www.whitehouse.gov/contact/submit-questions-and-comments

Γράψτε ή τηλεφωνήστε στο Λευκό Οίκο

Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει δεσμευθεί να δημιουργήσει την πιο ανοιχτή και προσβάσιμη επικοινωνιακή υπηρεσία στην αμερικανική ιστορία. Αυτό γίνεται με τη λήψη σχολίων και ερωτήσεων από εσάς, το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας μας.
( Σημειώνουμε ότι ο Ομπαμα γενικά είναι ο ίδιος συμπαθής και ειλικρινώς θέλει να έχει άμεσα ο σφυγμό των πολιτών του) ..Έτσι ενημερώνετε για όσα του στέλνουν οι Αμερικανοί πολίτες και οι υποτακτικοί ..άλλων λαών..Ακόμη και τηλεφωνικά μπορείτε να επικοινωνείτε ..αλλά φυσικά θα μιλήσετε με κάποιον εξασκημένο υπάλληλο κι όχι με τον ίδιο.. Ωστόσο τολμούν να θέλουν να ακούσουν κι εσένα

Καλέστε τον Πρόεδρο;
ΤΗΛΕΦΩΝΑ για σχόλια σας: 202-456-1111
Τηλεφωνικό κέντρο: 202-456-1414 , 202-456-6213
Γραφείο του επισκέπτη: 202-456-2121
Γράψτε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο
Εδώ είναι μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά σας λαμβάνεται από το Λευκό Οίκο το συντομότερο δυνατό.
1. Εάν είναι δυνατόν, να μας στείλετε email ! Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φθασει το μήνυμά σας προς τον Πρόεδρο Ομπάμα. 2. Εάν γράφετε e-mail, παρακαλώ σκεφτείτε πληκτρολογώντας σε ένα 8 1/2 έως τις 11 ίντσες φύλλο χαρτιού. Εάν το κείμενό σας είναι χειρόγραφο παρακαλούμε το κείμενο να είναι ευανάγνωστο με χρήση στυλό όσο το δυνατόν. 3. Παρακαλώ να έχετε και τη διεύθυνση επιστροφής σας στην επιστολή σας, καθώς και το φάκελό σας. Και τέλος, να είστε βέβαιος για την πλήρη διεύθυνση του Λευκού Οίκου και να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά σας φτάνει σε εμάς όσο πιο γρήγορα και άμεσα όσο το δυνατόν:

Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ:
WHITE HOUSE
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500
Δείτε και κάποιες λεπτομέρειες που στην ελληνική ψωροκώσταινα φαίνονται κουφά….

ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ … ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Χθες διαβάσαμε σε κάποια από τις συνεργαζόμενες μαζί μας ιστοσελίδες ότι ο Σαμαράς λάβαινε δώρα…από τη SIEMENS. Κυρίως πανεράκια με ποτά με την ευκαιρία κυρίως των Χριστουγέννων. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο άνθρωπος Σαμαράς λαδώνονταν από τη φαύλη αυτή Γερμανική Εταιρία.

Είναι γνωστόν παγκοσμίως ότι διάφορες μεγάλες εταιρίες στις γιορτάδες στέλνουν σε διάφορους επιφανείς (πολιτικούς, δημοσιογράφους και πελάτες τους) καλάθια με ποτά ή άλλα χρηστικά δώρα (πολύτιμους στυλογράφους, ή άλλα σέτ γραφείου) .Ουδείς ψόγος. Έτσι;
΄Ομως το ρεπορτάζ εμφανίστηκε σαν να υπάρχει κάποια λαδιά! ..περί τον Σαμαρά! Και φυσικά δεν κάνουμε τον συνήγορο στον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα… και Καλαματιανό!
Επικοινωνήσαμε με τον συντάκτη του συγκεκριμένου άρθρο και του παρατηρήσαμε…
---Μην πας να βγάλεις ξύγκι… Δεν είναι επίμεμπτο, οι όποιοι αξιωματούχοι να δέχονται δωράκια, συνήθως μικρής αξίας σε περιόδους εορτών… Δικός σου άνθρωπος δεν λάμβανε τις μέρες των Χριστουγέννων τέτοια δώρα, από πρεσβείες και μεγάλους επιχειρηματίες κ.λ.π; Σημαίνει κάτι αυτό, ότι λαδώνονταν;
Άλλοι στέλνουν καρτ-ποσταλ ευχετήριες κι άλλοι ένα μπουκέτο λουλούδια, ποτά, ή μια κασέτα με σοκολάτες… Ε, αν τώρα σου στείλω ένα σφαχτάρι κατσίκι 8 κιλών, έτσι επειδή σε συμπαθώ βρε αδερφέ… θα με κατηγορήσεις ή θα κατηγορηθείς εσύ ο λαμόγιο και λαδιάρης; Καλοφάγωτο να είναι.. εις μνήμη του αποστολέα !
Ας μην είμαστε συνεπώς υπερβολικοί… κι ας μην βλέπουμε φαντάσματα και σκάνδαλα πίσω από τυπικές ενέργειες δημοσίων σχέσεων…΄Ετσι;

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΟΣ…ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ … ΟΤΙ … ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΡΥ!



ΤΟ ΟΥΦΟ:
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...ΠΟΥ
ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!,
ΟΠΩΣ
ΚΑΙ Η ...ΝΤΟΡΑ!
Είναι άλλο όμως η SIEMENS να κάνει δώρο στον άθλιο ΜΑΝΤΈΛΗ .. την ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΏΝ ΤΟΥ ΔΑΠΑΝΏΝ! ή να αναμορφώνει ηλεκτρολογικό-ηλεκτρονικά το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη … Τέτοιου είδους λαμογιές από τη φαύλη Γερμανική εταιρία –που ασκείται στο σπορ αυτό από το 1900- δεν μπορεί να εκληφθεί ως Χριστουγεννιάτικο …δωράκι 30-50 ευρώ!
ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ …ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΔΩΡΩΝ…
Δείτε όμως πως αντιμετωπίζουν στο Λευκό Οίκο αντιμετωπίζουν, την εύλογη διάθεση πολιτών να θέλουν να στέλνουν τα δωράκια τους ..Γράφουν:
Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ενθαρρύνουν όλους τους Αμερικανούς στην αποστολή των εισφορών για φιλανθρωπικούς σκοπούς ναι , αντί των δώρων στην πρώτη Αμερικανική οικογένεια.
Για λόγους ασφαλείας, παρακαλούμε μην στείλει φθαρτά δώρα, όπως τα τρόφιμα, υγρά, ή τα λουλούδια - στον Λευκό Οίκο. Επίσης…
Ο Λευκός Οίκος δεν είναι σε θέση να δέχεται μετρητά, επιταγές, ομόλογα, πιστοποιητικά δώρων, συνάλλαγμα, ή άλλα χρηματικά διαθέσιμα.
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να μην στέλνετε τα στοιχεία της προσωπικής ύπαρξης σας, όπως οικογενειακές φωτογραφίες, γιατί τα στοιχεία δεν μπορούν να επιστραφούν.
Διαβάστε τις οδηγίες για τα Ταχυδρομικά στοιχεία σας :
Ενώ ο πρόεδρος Ομπάμα, η Πρώτη Κυρία, ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν, και ο Δρ Μπάιντεν εκτιμούν τη γενναιοδωρία σας, ζητούν πως πρέπει να κοιτάξετε προς την τοπική κοινότητα σας , όπου εκεί θα ήταν καλύτερον να στέλνονται οι προσφορές σας, ώστε να βοηθηθούν οι γείτονές σας πουέχουν ανάγκη. Κί όχι προς τον Λευκό Οίκο!
Παρακαλούμε επισκεφθείτε Serve.gov να βρείτε εθελοντική ή φιλανθρωπική ευκαιρίες στην κοινότητά σας.
http://www.whitehouse.gov/contact/sending-gifts
http://www.whitehouse.gov/contact/sending-gifts
http://www.whitehouse.gov/contact/sending-gifts
http://www.whitehouse.gov/blog
Από τα πιο πάνω είναι ολοφάνερο ότι ο Λευκός Οίκος δεν δέχεται κάνενα δωράκι!..Ούτε πανέρια ποτών, ούε τσέκια, και δίνει σχετικές οδηγίες…

ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;
Με δυο λόγια; Έχουμε ένα πρόεδρο, Παπούλιας λέγεται, αν δεν τον έχετε ακουστά… που παριστάνει τον αρχηγό του κράτους! Ούτε ο ίδιος ξέρει τι είναι… ούτε ο λαός του!
Δεν λαμβάνει κανένα απολύτως δώρο από κανέναν πολίτη –θαυμαστή του… Και για ποιο λόγο να θαυμάζεται ένας ΤΙΠΟΤΑ;
Το αυτό συμβαίνει και με τον σημερινό πρωθυπουργό και με τους χθεσινούς… επίσης καραγκιοζοπαίκτες!
Το Ιντερνετικό τους προφίλ… είναι τουλάχιστον φαιδρό…ΓΚΡΙΖΟ και πανάθλιο. Κάντε κλικ στο GOOGLE και θα βρείτε τα χαζά τους…Ενώ οι ιστοί της εξουσίας θα έπρεπε να είναι πηγες ζωοδότρες… ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΩΦΙΜΙΑ!

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ...Πολιτικά
μπορει να θεωρείται -από αριστεροχαύνους φαύλη...
αλλά όμως ευεργέτησε , κυρίως Ελληνόπαιδες!
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ… ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕ…
Σαν αντιπαραβολή , με τις φαιδρότητες των σημερινών εξουσιαστών μας ,θυμηθήκαμε τη βασίλισσα Φρειδερική. Γερμανίδα κι αυτή, αλλά τέλος πάντων…

ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ..ΤΗΝ ΕΞΩΠΕΤΑΞΑΝ!
Έπεσε κι αυτή σε κρισιμότερες –από τις σημερινές-στιγμές της Ελλάδας του 1950… και κατέστη η ΜΑΝΑ της Ελλάδας..Όλα τα ιδρύματα ,ορφανοτροφεία, τεχνικές σχολές κλ.π. έως και ΠΙΚΠΑ .. τα ΔΙΑΦΕΎΝΕΤΕΥ... Έτρεχε σε κάθε σημείο της Ελλάδας… όχι βέβαια για πολιτικούς λόγους, αλλά για να σταθεί δίπλα σε κάθε πονεμένο…Το ένοιωθε ..το γούσταρε !
ΩΣ προς το επικοινωνιακό της σημείο λέμε: .. οι σημερινοί καραγκιόζ ηγέτες μας δεν πιάνουν …φράκο…μπροστά της!
Δεν ξέρουμε πως –ούτε θελήσαμε να το ερευνήσουμε- Η Βασίλισαα Φρειδερίνη, είχε μια άριστη επικοινωνιακή στρατηγική..και απαντούσε σε κάθε επιστολή που λάβαινε… Ίδια ταρίφα με τον Ομπάμα.
Ναί …θίγουμε λεπτομέρειες της ελληνικής ζωής μιας κρίσιμης περιόδου που τα μπαστάρδια του κομμουνισμού…ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ!
Κι όμως η Βασίλισσα Φρειδερίκη (με τον ένα ή άλλο τρόπο)..βοήθησε χιλιάδες Ελληνόπουλα να Ορθοποδήσουν…
Θα θέλαμε ειλικρινά αυτή η φιμωμένη ιστορία –από τους σκατάδες αριστερούς-και σταθερούς παραχαράκτες της ιστορίες μας – να βγουν και να μιλήσουν για τη Φρειδερίκη…
Δεν μας γνοιάζει ιδιαίτερα η μανδάμ.. η ΦΡΑΟΥ από τη Γερμανία…Μας νοιάζει ένα πως δούλεψε ..για τος Ελληνες! ( Από τη φανέλα του στρατιώτη  έως στις λεγόμενες Παδουπόλεις...με τα ταλαίπωρα παιδιά...)  Τα περισσότερα πρέπει να ζούν και πρέπει να βγούν και να μιλήσουν!
 Κι αυτό οι κωλοαριστεροί ..δεν μπορεί να το θάψουν με καμιά δύναμη…γιατί μέσα στα παιδιά αυτά-τότε ήσαν και αυτοί! Περιμένουμε..τα παιδιά αυτών των ταλαιπωρημένων παιδιών..να μιλήσουν1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου