Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ....



  1. Ο ΚΑΤΑΚαμμένος: Θα ψηφίσουμε υπέρ της πτώσης της κυβέρνησης
Χαζή κίνηση... και χάδι προς το ΣΥΡΙΖΑ ...για παν μελλοντικό απρόοπτο ...συνεργασίας τους μετεκλογικά!

Για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε από το Ρέθυμνο ο Πάνος Καμμένος.

«Καλώ όλους του βουλευτές που αντιλαμβάνονται το ρόλο τους ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και να καταψηφίσουν αυτή την κυβέρνηση, ψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας που έχει υποβληθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.



Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «σημαδιακή ημέρα» καθώς όπως είπε, «τη μέρα που εδώ στην Κρήτη γιορτάζουμε την αυτοθυσία και το ολοκαύτωμα στο Αρκάδι, τη μέρα που γιορτάζουν οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες και η Πολεμική μας Αεροπορία, ξεκινά η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας».

Προειδοποίησε επίσης ότι ο κάθε βουλευτής που θα ψηφίσει την κυβέρνηση «θα ψηφίσει ουσιαστικά τη δυνατότητα της τρόικας να κατασχεθούν τα σπίτια των Ελλήνων, να δημευτούν τα χωράφια που καλλιεργούν οι αγρότες μας, να συνεχίσει το έργο αυτό, που οδηγεί στην ύφεση, στην ανεργία, στις αυτοκτονίες και στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου