Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ...

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ  ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ!
Ο γερμανικός στρατός έκανε 10ημερη άσκηση με σενάριο καταστολής πλήθους. Όχι στη Γερμανία αλλά σε άλλη χώρα! Το σενάριο προέβλεπε εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» , που είχαν διαταραχθεί από διαδηλώσεις και κοινωνικές αντιδράσεις που είχαν οδηγήσει σε βιαιότητες. Ακόμη χειρότερα το σενάριο προέβλεπε ότι ο γερμανικός στρατός θα έκανε αυτή την επέμβαση είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Σύμφωνα με πληροφορίες, στην άσκηση έλαβαν μέρος 3500 μέλη του γερμανικού στρατού με 700 οχήματα και εναέρια μέσα. Η άσκηση έγινε σε περιοχή κοντά στο Αμβούργο . Σε ελεγχόμενη περιοχή στην οποία οι στρατιωτικές δυνάμεις θα μπορούσαν να εκπαιδευτούν σε επιχειρήσεις εντός και εκτός κατοικημένων περιοχών.Την άσκηση πρόκληση εντόπισε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΕΔΩ.   Τα όσα περιγράφονται ως σενάριο στο γερμανικό site είναι ανατριχιαστικά, αφού ο εχθρός είναι διαδηλωτές που αναφέρονται ως "αντάρτες" και η αντιμετώπισή τους δεν περιορίζεται στις ειδικές μονάδες καταστολής πλήθους. Μέχρι και τα Leopard  (!!!) κατεβάζουν στους δρόμους.  Βέβαια το σημείο που πρέπει να επικεντρώσουμε είναι η "εισβολή" επί της ουσίας σε οποιαδήποτε χώρα δηλώσει αδυναμία αντιμετώπισης ταραχών! Ποια θα είναι η πρώτη χώρα που θα βιώσει την νέα γερμανική εισβολή;
Η σοκαριστική είδηση που δημοσιεύει το onalert υποβάλλει το ρητορικό ερώτημα ποια θα είναι η χώρα που θα δεχτεί την στρατιωτική γερμανική εισβολή! Μα η Ελλάδα φυσικά, απαντούμε εμείς! Εφόσον βέβαια υπάρξει κοινωνική εξέγερση η οποία θα υπάρξει με τα όσα μέτρα προβλέπεται να επιβάλουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου