Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!

ΔΥΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ BLOGING..ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ..ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ,  ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕΝΕ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!
  

ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ-ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ  ΤΟΥ                     ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΣ.. ΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΧΑΛΚΑΔΕΣ  ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ   ΤΟΥΣ...

και βγάζουν όλο τον απόπατο της ψυχής τους..για τους περιοίκους τους… στο Χολαργό.
Με τα μασκοφόρα τσογλάνια αυτά , έχει πρόβλημα και ο Βύρων Πολύδωρας και πολλοί άλλοι επώνυμοι! Η δε περίφημη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος ...δεν μπορεί να τους εντοπίσει!!
διότι τα μπάσταρδα .. έχουν την έδρα τους σε ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΚΑΦΕ!

Ρωτάμε ...αυτά τα ηλεκτρονικά καφενεία ... δεν εντοπίζονται;... Ε, να κάνουμε κι εμείς ένα BLOG .. για χαβαλέ και κλίσμα σε όλους, όσους  μας κατεβαίνει στην αδειανή κεφάλα μας με τους οποίους έχουμε παιδικά απωθημένα!

Καλά ρε Σφακιανάκη... της Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος τι περιμένεις; Σού δίνουμε και τα ονοματάκια των αποβρασμάτων αυτών!.. Κάλεσε τους ...θα σου λένε άρες μάρες κουκουνάρες, όπως οι κοινοί εγκληματίες, αλλά εσύ ξέρεις πως θα τους στουβαλιάσεις... Είναι πληγή ...

Από το 2004 στηλιτεύουμε τους κουκουλοφόρους μπλογκερς.. Γιατί πολύ απλά δεν είναι αντρίκιο, να θέλεις να παίξεις ρόλο στα κοινά και να φοράς , ως ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ κουκούλα… Οι δύο τύποι αυτοί από το πουθενά και από το παραβάν αποτελούν κλινική περίπτωση, το δίχως άλλο… Είναι άρρωστοι!
Το επισημαίνει άριστα ένας έγκριτος δημοσιογράφος και τηλεοπτικός αθλητικογράφος, ο γνωστός από τα παλιά ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΛΗΓΙΆΝΝΗΣ!

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΟ-ΑΝAΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ: "ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ;"
Με αφορμή μια ανάρτηση του κουκουλοφορικού blog του Χολαργού, ο Κώστας Δεληγιάννης μάς απέστειλε την παρακάτω επιστολή-απάντηση:
ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ


Επειδή αυτά τα «καλά» παιδιά του «Κλισιοσκοπίου» διαπράττουν για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος, αναφερόμενοι στον «Αντίλογο», γράφοντας: «Ψεύτικη αποκάλυψη για δήθεν συνεργασία Κεχρή, Τούτουζα, Αποστολόπουλου με μόνο στόχο να ανησυχήσει τους υπόλοιπους υποψηφίους μπας και αρχίσει να κινείται το χρήμα στην αγορά γιατί έχουν μείνει αταίριαστα τα λαμόγια», έχω να απαντήσω μέσω του φιλόξενου «Παρατηρητή» τα εξής:




Αφού τα «καλά» παιδιά του
«Κλισιοσκοπίου» δεν διαθέτουν ούτε διεύθυνση ούτε αριθμό για να τους στείλω την απάντησή μου, τους λέω ότι πριν γράψουμε οτιδήποτε διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας και τις «δένουμε» απ’ όλες τις πλευρές. Πριν λοιπόν δημοσιεύσουμε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ρωτήσαμε τους τρεις (τον καθένα ξεχωριστά) για την πιθανή κοινή κάθοδό τους στις εκλογές. Και οι τρεις μας το επιβεβαίωσαν και μας είπαν ότι δεν είχαν καμία επιφύλαξη να το δημοσιεύσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να τους ρωτήσει και τους τρεις για επιβεβαίωση.



Όσον αφορά τα αισχρά και ελεεινά υπονοούμενα που αφήνονται από τα «καλόπαιδα» του «Κλισιοσκοπίου» να αιωρούνται και τα οποία είναι πέρα για πέρα συκοφαντικά, καλώ τους Χάλκο και Αναγνωστόπουλο, εάν είναι αυτοί πίσω από το «Κλισιοσκόπιο», να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν για να προχωρήσω κι εγώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου