Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΊΣ ΣΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ!



ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ-ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ! ΠΑΣΟΚΟΙ  ΣΤΗΝ Β΄ΑΘΗΝΩΝ!

Ανθός -μπουμπουκι ο φλύαρος τραπεζικός υπάλληλος
ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ της Πασοκικής αλητείας!
Προχθές αποκαλύψαμε  τον νόμο που περάσανε από την' βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5000€. 
Πρόεδρος αυτής της εταιρίας λοιπόν είναι ο πρώην εργατοπατέρας και μέγα-σύντροφος του ΠΑΣΟΚ κύριος Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού.
 
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας γεννήθηκε το 1956 στα Χανιά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και από το 1978 ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας.
 


Είχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση από τα φοιτητικά χρόνια ως σήμερα, με αποκορύφωμα την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΓΣΕΕ στο διάστημα 1993-1996. Εξελέγη Βουλευτής Β' Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ το 1996 και επανεξελέγη το 2000, 2004, 2007 και 2009. Διατέλεσε Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο διάστημα 1996-2001 και Υπουργός Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο διάστημα 2001-2004. Τον Οκτώβριο 2010 ήταν πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο των ομολόγων, βγάζοντας λάδι τον Μειμαράκη και τον Αλογοσκούφη
 




ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
ΜΑΛΑΚΑ ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ...ΦΥΛΑΚΗ! 



Εμείς δε θα πούμε '' Να κι άλλος ένας εκπρόσωπος των συντεχνιακών συμφερόντων ο οποίος χρησιμοποίησε τον συνδικαλισμό για να μεταπηδήσει στην πολιτική''. Δε θα αναρωτηθούμε ''σαν πρόεδρος της ΓΣΕΕ προάσπιζε τα συμφέροντα των εργαζομένων ή έπαιζε διπλό παιχνίδι''. Ούτε θα πούμε ότι ''ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών οι οποίοι καταλαβαίνεις ότι σε κοροϊδεύουν μέχρι και από το ύφος με το οποίο μιλάνε'' καθώς ο Ελληνικός λαός αποφάσισε και τον έκρινε στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου 2012 όπου και απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής....

zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου