Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΟΥΝ...ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

ΜΙΚΡΗ-ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ… Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΘΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ…ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΧΝΕΙΟΥ..  ...που θρέφει από το 1974… την ύπαρξη της αριστεράς… Ενώ γνωρίζουν ότι η πτώση της Χούντας ήταν Αμερικανικό κόλπο… κι όχι η εξέγερση του Πολυτεχνείου!

Καραγκιοζ Θήατερ ήταν η χθεσινή ψηφοφορία επί της μομφής που κατέθεσε το ΣΥΡΙΖΑ. ΄Ηταν προβλεπόμενο ως μαντρί που είναι η Ν.Δ.πως όχι μόνον δεν θα εθίγετο, αλλά θα έβγαινε κι ενισχυμένη, ώστε να διανύσει άνετα την πορεία της έως τις επόμενες εκλογές που…θα γίνουν κατά τον κ. Σαμαρά το 2016… Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο, διότι θα προηγηθούν οι Δημοτικές και οι Ευρωεκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων δεν προβλέπεται ευτυχές για το σημερινό κυβερνητικό σχήμα.

Από τη χθεσινή ψηφοφορία τα εξής:
1) Το μωσαϊκό του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως καιροσκοπεί, χωρίς το πραγματικό πειστικό πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας! Αντίθετα από τα λεχθέντα βγαίνει το  σαφές συμπέρασμα πως η κίνηση μομφής ήταν προσχεδιασμένη μεταξύ Τσίπρα και Σαμαρά…για να παραταθεί το σημερινό θολό πολιτικό καθεστώς…που οδηγεί στο πουθενά. ΄Η ηλίθιος είναι –που δεν είναι- ο Τσίπρας που έκανε την πρόταση –εκ προοιμίου χαμένη με βάση τα κουκιά –ή το όλο στόρυ ήταν προσχεδιασμένο υπέρ της κυβερνητικής ενίσχυσης.
2) Αποκαλύφθηκε περίτρανα ότι οι παριστάμενοι βουλευτές, αποτελούν επαγγελματική συντεχνία, και πως δεν τους ενδΙαφέρει η Ελλάς, αλλά το διαπλεκόμενο πολύτροπα τομάρι τους…που ζει στον δικό του κόσμο…Όραμά τους δεν είναι η πατρίδα, αλλά το πως θα επιβιώσουν ως κομματικό μαγαζάκι… Διότι αν με μια κίνηση απλή, καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και βάζανε στην μπάντα τα πανάθλια μικροσυμφέροντά τους… η ΕΛΛΑΣ θα ήταν μια γροθιά. Συνεπώς, ελληνικές λαέ έχεις να κάνεις με μικρόνοες!
TI EIΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; ΜΟΝΑΜΑΧΙΑ ΣΤΟ
ΕΛ ΠΑΣΟ; Εμείς προηγηθήκαμε με Ανδρέα
Παπανδρέου με τη φωτό που βλέπετε... όπου
γράφουμε ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΕΛ ...ΠΑΣΟΚ
με μιστολέρο τον Ανδρέα Παπανδρέου!
3) Η γελοιότητα και η απέραντη φτώχια των πολιτικών έφθασε στο σημείο ο μεν Τσίπρας που ξεβρακώθηκε στους Αμερικάνους, όπως και στη Μέρκελ, μίλησε υπέρ όλων των προσταζόμενων από τα μνημόνια. και εξήγησε εξυπναδίστικα πως πήγε δε στο Τέξας… για να γίνει μονομάχος στο ΕΛ ΠΑΣΟ! Για να λάβει αμέσως το άλλο εξυπναδίστικο από τον Βανιζέλο…
--Πήγες στην Αμερική για ένα τρύπιο δολλάριο!
Σπαρταριστά Κύριοι, έχουμε να κάνουμε με κλόουν της πολιτικής ή μάλλον με χωριάταρους πολιτικούς εποχής κοντραμπάσιδων έως Χρ.Τρικούπη…
4) Η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή έβγαλε στη φόρα κυρίως την κενότητα των καιροσκόπων του ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικά των τσαρλατάντων τύπου Λαφαζάνη,
            

ΟΙ ΓΚΡΙΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΦΛΥΑΡΟΥΝ ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΏΝΤΑΣ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΣΚΟΤΕΙΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ... ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ δεν ξέρουμε γιατί και οι Ίδιοι δεν ξέρουν την έννοια και τι σημαίνει το καλαμπούριον αυτό! Ευκαιριακοί είναι ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ... .


 Παπαδημούλη, Στρατούλη κ.α που τους ακούει ο ελληνικός λαός εδώ και πέραν της 20ετίας με το ίδο απαράλακτο μότο .. Αριστερά, πρόοδος, απεργίες πεζοδρόμιο για να πέσει η κυβέρνηση, η όποια…Τόσα χρόνια δεν έχουν καταθέσει ούτε μια γόνιμη πρόταση. Αντίθετα τους βλέπεις σταθερά να στρέφονται κατά των ελληνικών θέματών… Υπερ των Σκοπίων είναι, υπερ των λαθρομεταναστών, υπερ των Τούρκων στη Ανατολική Θράκη είναι.
Το ότι δε έγιναν αξιωματική αντιπολίτευση,είναι απλά συμπτωματικό και το ξέρουν… Γι αυτό και σταθερά είναι στάσιμοι δημοσκοπικά! Δεν πείθουν και είναι ανίκανοι να εκμεταλλευτούν την μεγάλη τύχη που τους έλαχε!
Όπερ υστερούν πολιτικά… Είναι πλέον αφοπλισμένοι έως γελοιοποιημένοι… ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ Ο κόσμος από πολλού δεν τους συντρέχει στα καραγκιζλίκια τους, για απεργίες, για κουκουλοφόρες πορείες κ.λ.π. αν και συμπαθάει τον νεανίσκο Τσίπρα, για τη φάτσα του αλλά αποστρέφεται τα ανεδαφικά ιδεολογήμά του.
Συνεπώς θα είναι πολύ δύσκολο από δω και πέρα –μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ δύσκολο να μπορεί να καλεί τα πρόβατα των οπαδών τους σε συγκεντρώσεις- πορείες –συλλαλυτήρια και άλλα κουκουλοφόρα έκνομα που τόσα δεινά έφεραν στον τόπο.
Θα είναι δε περίεργο να δούμε αυτούς αριστερούς-προοδευτικούς κατά φαντασία  …να τολμήσουν από δω και πέρα να καλούν τα πρόβατά τους σε δημόσιες αναστατώσεις…
Όπερ σημαίνει ότι μεθαύριο, με την εορτή του πλακατζίδικου ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, (17-11)που έχει ήδη ψοφίσει ακριβώς επειδή ήταν καλαμπούρι φτιαχτό της αριστεράς, δεν πρόκειται να έχει την αίγλη… τη φτιαχτή που είχε στο παρελθόν. Μερικοί αλαφροϊσκιωτοι αριστεροί… πιστεύουν…σήμερα πως αυτή τη φορά-μεθαύριο, θα γίνει ,μεγαλειώδης πορεία με τέρμα όχι την Αμερικάνικη πρεσβεία, αλλά το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής!..Κι έτσι θα πέσει …η Κυβέρνηση…
Βασικά χαιρέτα μας τον Πλάτανο! Ελπίζουμε πως από δω και πέρα δεν θα επιτρέπετε σε κανέναν κομματικό πράκτορα να σας σέρνει ως πρόβατον ..όπου γουστάρει ο τσόγλανος αυτός ..ΣΤΟΠ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ –ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ… Σήμερα οι διεκδικήσεις των λαών, δεν πορεύονται με συνταγές περασμένων αιώνων… Αλλάξαν Οι καιροί ΡΕ!
Κι ακόμη αυτός ο αλητήριος ΓΑΠ εξακολουθεί να είναι μέλος του κοινοβουλίου; Ποιός καλύπτει αυτόν τον τυχοδιώκτη και νεκροθάπτη της Ελλάδας; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο συμμαθητής του και συγκάτοικος του…ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ…
Μπορεί με τέτοια χυδαία και αποσχημάτιστη αλητεία… η Ελλάς να σηκώσει κεφάλι; ΄Ισως μετά από 200 χρόνια…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου