Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ..Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ... Αν όμως είχαμε άντρες στις κυβερνήσεις μας.. τον Ρότσιλντ, θα τον είχαμε κάνει με τα κρεμμυδάκια

AYTO TO KAΘΙΚΙ , Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΘΕΡΑ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

(Καλά αυτά τα ελληνικά τραυματικά πολιτικά  μορμολίκια δεν καταλαβαίνουν ΕΣΥ ΡΕ που παριστάνεις τον Έλληνα, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Δεν είναι καιρός να βγεις από τη στρούγκα σου; Την μόνιμη καταχνιά σου από το 1960 έως σήμερα;


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΏΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Το ομολογεί ο Μπάσταρδος
ότι είναι η Νέα Τάξη! Και δεν υπάρχει ούτε ένας άντρας ...
να τον λιανίσει... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους ηγέτες της Ευρώπης!

Είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI) η βασική αιτία που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο απο την Δύση και το Ισραήλ; Η αυξανόμενη ένταση που προκαλεί η πιθανότητα ενός αδιανόητου πολέμου επιβάλλει να κοιτάξουμε το τραπεζικό συστημα του Ιράν εν συγκρίσει με τα αντίστοιχα των ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου και Ισραήλ.


Ερευνητές τονίζουν οτι το Ιράν είναι ένα απο τα τρία εναπομείναντα κράτη των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν έχει επέλθει στον έλεγχο των Ρότσαιλντ. Πριν απο την επίθεση της 11ης Σεπτεμβριου στις ΗΠΑ, τα κράτη αυτά ανέρχονταν στα εφτά και ήταν τα: Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα και Ιράν. Μέχρι το 2003 το Αφγανιστάν και το Ιράκ είχαν πέσει στα πλοκάμια των Ρόθτσαιλντ και μεχρι το 2011 το Σουδάν και η Λιβύη είχαν πέσει κι αυτά θύματα. Στην Λιβύη, τράπεζα των Ρόθτσαιλντ είχε ιδρυθεί στην Βενγκάζη ενώ ο πόλεμος ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

Το Ισλαμικό δίκαιο απαγορεύει την τοκογλυφία, την χρέωση υπέρμετρων και υπερβολικά υψηλών και συχνά παράνομων τόκων πάνω σε δάνεια και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις τράπεζες των Ρόθτσαιλντ. Μέχρι πριν μερικούς αιώνες η τοκογλυφία ήταν επίσης παράνομη στον χριστιανικό κόσμο με τιμωρίες που φτάναν μεχρι και τον θάνατο. Θεωρείτο μέσο εκμεταλεύσεως και υποδούλωσης.

Απο τότε που οι Ρόθτσαιλντ πήραν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας αυξάνεται συνεχώς ο έλεγχος τους στα τραπεζικά συστήματα του κόσμου. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους του πολιτικού κατεστημένου είναι η αποδοχή τεραστίων δανείων απο τις χώρες οι οποίες δεν μπορουν ποτέ να τα αποπληρώσουν, με συνέπεια την υποδούλωση στους Ρόθτσάιλντ. Αν ο ηγέτης μίας χώρας αρνηθεί να δεχτεί το δάνειο είτε περιθωρειοποιείται είτε δολοφονείται. Αν και οι δύο μέθοδοι αποτύχουν, μία εισβολή μπορεί να το πετύχει, με στόχο να ιδρυθεί η Τοκογλυφική τράπεζα των Ρόθτσάιλντ.

Η επιρροή των Ρόθτσάιλντ όμως επεκτείνεται και στα ΜΜΕ των χωρών. Με τον έλεγχο των ΜΜΕ και την επανάληψη τρομακτικών ιστοριών οι λαοί πείθονται για την ύπαρξη διαβολικών υπάρξεων. Μία γεύση της ηγεμονίας των Ρόθτσάιλντ μπορεί να δοθεί μέσω του ποιων διεθνών οργανισμών ελέγχουν: την Τράπεζα της Αγγλίας, τα ομοσπονδιακά αποθέματα των ΗΠΑ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Διεθνή Τράπεζα Διακανονισμών. Επίσης έχουν στην κατοχή τους τα περισσότερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο και το Χρηματιστήριο στο Λονδίνο για τον χρυσό το οποίο καθορίζει την τιμή του χρυσού. 

Φημολογείται οτι η οικογένεια Ρόθτσαιλντ κατέχει περισσοτερο απο τον μισό πλούτο του κόσμου- η οποία αξιολογείται στα 231 τρισεκατομμύρια δολλάρια απο την τράπεζα Credit Suisse-με διαχειρίστρια την Έβελυν Ρόθτσαιλντ, την σημερινή αρχηγό της οικογενείας.
Αντικειμενικές πηγές υποστηρίζουν οτι το Ιράν δεν έχει δαιμονοποιηθεί επειδή αποτελεί απειλή λόγω της πυρηνικής ενέργειας οπως απειλη για την Δύση δεν ήταν οι Ταλιμπάν, ουτε ο Σαντάμ Χουσείν, ούτε ο Καντάφι.

Ποιος είναι λοιπόν ο πραγματικός λόγος της δαιμονοποίησης του Ιράν; Είναι τα τρισεκατομμύρια σε κέρδη που επιφέρει το πετρέλαιο ή οι πόλεμοι; Είναι για να καταστραφεί η Αμερικανική οικονομία η για να ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος; Είναι για να καταστραφούν οι εχθροί του Ισραήλ, η για να καταστραφεί η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν ώστε να μην μείνει κανείς απέναντι στην λαίλαπα της οικογενείας των Ρόθτσαιλντ;

Ίσως να είναι ένας απο τους παραπάνω λόγους η ακόμα χειρότερα να είναι ολοι οι παραπάνω λόγοι.


Σιωνιστικός Ιμπεριαλισμός!

Το έτος 2000 υπήρχαν ακόμα 7 κράτη που δεν είχαν Κεντρική Τράπεζα που να ελέγχεται απο τους Ρόθτσαιλντ. Αυτά τα κράτη ήταν το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Σουδάν, η Λιβύη, η Κούβα, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.Ξαφνικά και «βολικά» συνέβη η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Ήταν φυσικό οτι τα σιωνιστικά ΜΜΕ έβαλαν μπρος την μηχανής της προπαγάνδας χρεώνοντας τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους της ΝΥ, στους Ισλαμιστές της Αλ-Κάιντα. Αυτό που ακολούθησε ήταν μία άνευ προηγουμένου βίαιη προσβολή της πολιτικής των ΗΠΑ για την τρομοκρατία και την προσέγγιση αυτής, του Αραβικού κόσμου. Σύντομα το Ιράν και το Αφγανιστάν βρισκόταν στην λίστα των χωρών που απέκτησε τράπεζα που ελεγχόταν απο την οικογένεια Ρόθτσαιλντ. Μόνο πέντε χώρες απέμεναν χωρίς τέτοια τράπεζα. Αυτές ήταν το Σουδάν, η Λιβύη, η Κούβα, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.

Ασφαλείς οτι το Ιράκ και το Αφγανιστάν είχαν διαγραφεί απο την λίστα των παραπάνω 7 χωρών η οτι ήταν απλά θέμα χρόνου η «Ιερά Σιωνιστική Εξέταση» γύρισε το βλέμμα της στον Καντάφι. Σε μικρό χρονικό διάστημα ο Καντάφι είχε μαρκαριστεί ως τέρας και δολοφονήθηκε βάναυσα απο υποτιθέμενους αντάρτες.

Πριν ακόμα πεθάνει ο Καντάφι, οι «αντάρτες» πρόλαβαν να εγκαταστήσουν την Νέα Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης και να ιδρυσουν νέα εθνικη εταιρεία πετρελαίων. Το 2011 τα κράτη που παραμέναν χωρις κεντρική τράπεζα υπό τον έλεγχο των Ρόθτσαιλντ ήταν η Κουβα, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.

Μπαίνοντας στο 2012, ο πρόεδρος Ομπάμα ενέκρινε ένα νέο νομοσχέδιο άμυνας ξεκινώντας με καινούριους αυστηρότερους αποκλεισμούς στο Ιράν. Όπως και στην περίπτωση του Ιράκ το Ιράν κατηγορείται για την κατοχή όπλων με δυνατότητες μαζικής εξόντωσης. Ακόμα μια αφορμή για την «Σιωνιστική Ιερά Εξέταση» να σκηνοθετήσει μια επίθεση η οποια σε πόσο χρόνο άραγε θα βαφτίσει το καινούριο μέλος της οικογένειας των τραπεζών Ρόθτσάιλντ-νεοιδρυθείσα Κεντρικη Τράπεζα;

Για την Ιστορία, σας παραθέτουμε τον μακροσκελή κατάλογο όλων των κεντρικών τραπεζών χωρών στις οποίες μεγαλομέτοχοι ή ιδιοκτήτες είναι οι Ροθτσάλιντς:
O ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Rothschild-Owned Central Banks of the World (Alphabetical Order)

Bank For International Settlements (BIS)
Afghanistan: Bank of Afghanistan
Albania: Bank of Albania
Algeria: Bank of Algeria
Argentina: Central Bank of Argentina
Armenia: Central Bank of Armenia
Aruba: Central Bank of Aruba
Australia: Reserve Bank of Australia
Austria: Austrian National Bank
Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic
Bahamas: Central Bank of The Bahamas
Bahrain: Central Bank of Bahrain
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Central Bank of Barbados
Belarus: National Bank of the Republic of Belarus
Belgium: National Bank of Belgium
Belize: Central Bank of Belize
Benin: Central Bank of West African States (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetary Authority
Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan
Bolivia: Central Bank of Bolivia
Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina
Botswana: Bank of Botswana
Brazil: Central Bank of Brazil
Bulgaria: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Cameroon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada – Banque du Canada
Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority
Central African Republic: Bank of Central African States
Chad: Bank of Central African States
Chile: Central Bank of Chile
China: The People’s Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoros: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Central African States
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Côte d’Ivoire: Central Bank of West African States (BCEAO)
Croatia: Croatian National Bank
Cuba: Central Bank of Cuba
Cyprus: Central Bank of Cyprus
Czech Republic: Czech National Bank
Denmark: National Bank of Denmark
Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic
East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank
Ecuador: Central Bank of Ecuador
Egypt: Central Bank of Egypt
El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
Equatorial Guinea: Bank of Central African States
Estonia: Bank of Estonia
Ethiopia: National Bank of Ethiopia
European Union: European Central Bank
Fiji: Reserve Bank of Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
The Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Germany: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Greece: Bank of Greece..ΝΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...(από δημιουγίας της χώρας)
(Το ερώτημα είναι ...τα κακουλοφόρα του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ γιατί βγαίνουν στις διαδηλώσεις...εναντίον ποίων;  Γιατί βάζουν μπουρλώτα κατά καταστημάτων ελληνικών ιδιοκτησιών.. κι όχι κατά της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που ανήκει όμως στους  ΡΟΤΣΙΛΝΤ; .. Τον τζάμπα μάγκα φαίνεται πως κάνουν οι αριστεροί ,αλλά και πολλοί άλλοι των άλλων κομματικών τσαρδακίων γύφτικων... Ο Βύρων Πολύδωρας, αυτός ο Καραγκιόζης -φαφλατάς... δίνει ρέστα φαυλότητας...Έκανε τάχα μου τον αντέρτη προ ημερών κατά Σαμαρά και ο φαύλος τον ΨΗΦΙΣΕ ΧΘΕΣ ..ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ. Τέτοιο αντράκι ήταν πάντα ο φαύλος  ο Lord ΒΥRON του Χολαργού! 
ΞΑΝΑΨΉΦΙΣΕ ...ΝΑΙ ΧΘΕΣ... Αν και διαφωνούσε... ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΑΒΑΣ... )

Guatemala: Bank of Guatemala
Guinea Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haiti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
Hungary: Magyar Nemzeti Bank
Iceland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran
Iraq: Central Bank of Iraq
Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israel: Bank of Israel
Italy: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenya: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Kuwait: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic
Latvia: Bank of Latvia
Lebanon: Central Bank of Lebanon
Lesotho: Central Bank of Lesotho
Libya: Central Bank of Libya
Lithuania: Bank of Lithuania
Luxembourg: Central Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao
Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Malta
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldova
Mongolia: Bank of Mongolia
Montenegro: Central Bank of Montenegro
Morocco: Bank of Morocco
Mozambique: Bank of Mozambique
Namibia: Bank of Namibia
Nepal: Central Bank of Nepal
Netherlands: Netherlands Bank
Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles
New Zealand: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)
Nigeria: Central Bank of Nigeria
Norway: Central Bank of Norway
Oman: Central Bank of Oman
Pakistan: State Bank of Pakistan
Papua New Guinea: Bank of Papua New Guinea
Paraguay: Central Bank of Paraguay
Peru: Central Reserve Bank of Peru
Philippines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Poland: National Bank of Poland
Portugal: Bank of Portugal
Qatar: Qatar Central Bank
Romania: National Bank of Romania
Russia: Central Bank of Russia
Rwanda: National Bank of Rwanda
San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino
Samoa: Central Bank of Samoa
Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Central Bank of West African States (BCEAO)
Serbia: National Bank of Serbia
Seychelles: Central Bank of Seychelles
Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
Singapore: Monetary Authority of Singapore
Slovakia: National Bank of Slovakia
Slovenia: Bank of Slovenia
Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands
South Africa: South African Reserve Bank
Spain: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Sweden: Sveriges Riksbank
Switzerland: Swiss National Bank
Tajikistan: National Bank of Tajikistan
Tanzania: Bank of Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Central Bank of West African States (BCEAO)
Tonga: National Reserve Bank of Tonga
Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago
Tunisia: Central Bank of Tunisia
Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey
Uganda: Bank of Uganda
Ukraine: National Bank of Ukraine
United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates
United Kingdom: Bank of England
United States: The Dirty Nasty Stinky Fed, Federal Reserve Bank of New York
Uruguay: Central Bank of Uruguay
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam: The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

Tα συμπεράσματα δικά σας!

Πληροφορίες απο: Money Trends Research, και The Anti Zionist League
Μετάφραση: Αγγελική Μπαρμπεροπούλου για το www.logiosermis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου