Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ....ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ...

ΞΕΚΙΝΑ Η «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ»: ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ – ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ

lykoyrezos_fylaki-1170x660
Στον ανακριτή βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών», μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βάρος του. Ο ίδιος, εξερχόμενος από την αίθουσα του ανακριτή, μονολογούσε προς τους δημοσιογράφους: «Εγώ και ο Θοδωρής (σ.σ. Παναγόπουλος) μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!».
4510894
Ο συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, κατά την έξοδο του γνωστού δικηγόρου από τον ανακριτή, ανέφερε: «Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων πρέπει να είναι σεβαστές υπό δύο προϋποθέσεις. Να είναι σύμφωνες με το νόμο και να διαπνέονται από νηφαλιότητα. Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πριν απολογηθεί δεν είναι αιτιολογημένο και δεν διαπνέεται από νηφαλιότητα. Δημιούργησε ένα τοξικό κλίμα παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητας»
Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, σημείωσε: «Είναι σοκαρισμένος. Δεν υπάρχει κάτι γι’ αυτόν στη δικογραφία. Ένταλμα συλλήψεως εκδίδεται όταν κάποιος είναι ύποπτος φυγής. Ο κ. Λυκουρέζος είναι γνωστής κατοικίας και κάθε μέρα είναι στα δικαστήρια».
Ο συνεργάτης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε ότι η έκδοση του εντάλματος και η σύλληψή του συνιστά υπερβολή. «Η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης και ο τρόπος με τον οποίο έχει προσεγγιστεί, αλλάζει για πάντα τον τρόπο που θα κάνουμε τη δουλειά μας όσοι ασχολούμαστε με το Ποινικό. Γνωρίζετε ποσό εμβληματική προσωπικότητα είναι ο Αλεξανδρος Λυκουρέζος και ότι αποτέλεσε πρότυπο για τη γενιά μου». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «η δικογραφία είναι ίδια με αυτή που αφορά τον κ. Αντωνόπουλο. Ο Λυκουρεζος ήταν εκ των χειριστών. Ήταν στη διάθεση των Αρχών. Είχε επισκεφθεί τον ανακριτή σε ανύποπτο χρόνο. Δεν χρειαζόταν η κινηματογραφική σύλληψη».
Ο γνωστός ποινικολόγος έφτασε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν συνεργάτες του, η Νατάσα Καλογρίδη αλλά και η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία έπεσε στην αγκαλιά του μόλις τον είδε.
Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στον ανακριτή και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση σε βάρος του οποίου το πρωί εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Και οι δύο δικηγόροι ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (22/4), προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι Λυκουρέζος και Παναγόπουλος
Ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται πως έχει εμπλοκή στη μαφία των φυλακών και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης κατά του έγκλειστου Αριστείδη Φλώρου για την υπόθεση της Energa.
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, ο οποίος διώκεται για τα ίδια αδικήματα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δηλαδή της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης και για τον οποίο επίσης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ.Παναγόπουλος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του στη Βούλα.
Οι διάλογοι που τον έκαψαν
Το όνομα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αναφέρθηκε σε διαλόγους που είχε ο Κλοντιάν Λεκοτσάϊ, αρχηγός της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με τον δικηγόρο του, αλλά και με δημοσιογράφο
Συγκεκριμένα, σε διάλογο που είχε «ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με τον προφυλακισμένο δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο έγινε αναφορά σε συνάντηση που είχαν οι συνήγοροι του 65χρονου προφυλακισμένου δικηγόρου με την μεσολάβηση γνωστού ποινικολόγου, όπου φέρεται να ζήτησαν 2.000.000 ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο, για να μην καταθέσει ο πελάτης τους σε βάρος του. -ΜΑΚΕΛΕΙΟ-

9 σχόλια:

  1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

    ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΝΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME BLOKROUN OI MASONOI OLOI::::NA ÜPNN NA GAMTHUN OL-----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. WWW.athanasios.thimopoulos.com.....ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΒΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΛΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ ΟΛΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΟΗΚ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ ΤΟΥΡΚΣΟΥΛΤΑΝ ΜΑΛΑΚ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΜ... ΕΡΤΟΓΑΝ,,,ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΙΑΜ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΜ....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΟΛΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΤ<ΦΡΑΖΟΥΝ.ΓΙΑΙ ΕΝΑ ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΔΕΜ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΙ ΤΑ ΒΙΛΙΑ ΜΟΥ,...ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝ ΑΓΤΟΓΩΡΙΑΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΚΙΟΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙΑΤΗ ΣΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑ ΕΜΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗΟΙ ΔΙΑΒΣΜΕΝΟΙΑΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΗΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ.... Α.Β.Τ.ΣΟΥΣ ΥΠΟΨΩΗΦΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΝΜΑ ΠΙΣΩ ΘΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ Η ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘA ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ EΙΠΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΒΑ,,,ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΤΣΟΥ ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΣΩ,,.WENN ICH ZURICK BIM ALLE FYGEN ABER WENN ICH TOD BIN ALLE MEINE ARSLEKEN::: GENERAL GIORGIOS KRAISKAKIS ............1221.3.81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΥΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΟΣ... ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΡΑΛΙΚΣΚΑΗΣ ΓΙΟΣ ΜΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΝΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΙ ΟΒΡΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΗΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ 1821. Ξ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΝΕ ΛΕΒΑΚΑΟΑΣΡΑΚΑΚ ΟΣΤΣΑΤ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΓΑΙΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΣΟΤΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο απώτερος στόχος της αποκατάστασης είναι η δημιουργία ενός μαστού, που δείχνει φυσικός και που είναι συμμετρικός με τον ετερόπλευρο υγιή μαστό, όταν η ασθενής φοράει ρούχα. Μερικές φορές, η απόκτηση συμμετρίας δεν είναι εφικτή, εκτός εάν γίνει παρέμβαση στον ετερόπλευρο υγιή μαστό (αύξηση με ένθεμα σιλικόνης, μείωση ή ανόρθωση) .
    Χειρουργική αποκατάσταση μαστού

    Ο Πλαστικός Χειρουργός σας θα συζητήσει αυτές τις επιλογές σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Αυτή η «επέμβαση συμμετρίας» γίνεται συνήθως 3-6 μήνες μετά την πρώτη επέμβαση σας, για να βεβαιωθείτε ότι ο ανακατασκευασμένος μαστός έχει επουλωθεί και έχει αποκτήσει το οριστικό μέγεθος και σχήμα.
    Αποκατάσταση μαστού στην Αθήνα

    Τα ελπιδοφόρα νέα είναι ότι η θεραπεία του καρκίνου του μαστού εξελίσσεται,
    βελτιώνεται και εξατομικεύεται διαρκώς κατατάσσοντάς τον ως έναν
    από τους καλύτερα αντιμετωπίσιμους τύπους καρκίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή