Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ!


IΔΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ-ΑΠΑΙΤΗΣΕ- ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ......
Ο ΛΩΝΤΕΡ... ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ
ΑΠΑΊΤΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟΝ  ΧΑΛΒΑ
ΣΑΜΑΡΑ... ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ1

ΔΕΝΔΙΑΣ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ- ΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ του Κορυδαλού!



ΔΕΝΔΙΑΣ: ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ
(Διότι στους σκοτεινούς θαλάμους των κυβερνήσεων σχεδιάζονται ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ… Δεν είναι αδέσποτα τα χτυπήματα-οι φόνοι…αλλά καλά οργανωμένα…ΚΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ της όποιας Κυβέρνησης! Παλαιό τροπάρι φαύλων ανηθίκων πολιτικών!…Προκειμένου να επιβιώσουν στην εξουσία! ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΑ… Δεν Ωρωδούν!
ΔΕΝΔΙΑΣ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ..ΕΒΡΑΟΦΙΛΟΣ!  ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ...ΑΡΧΙΔΗ !
με το κλασσικό εβραϊκό καθίκιον επί της αδειανής κούτρας του!
Γιατί λοιπόν να μην απειλεί την
εξαφάνιση  ενός εληνικού κόμματος ...  αφού το ζήτησε ο Αρχηγός των
Σιωνιστών Ρόναλντ Λώντερ; Λακές του ..κωλοσφουγκάριος των Εβραίων δεν είναι; 

Κι αν ο Χούβερ τσι Κέρκυρας … πιάσει τους δράστες να μας τρυπήσετε τη μύτη! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. Σκηνοθέτησε όμως συλλήψεις στελεχών ενός κόμματος…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΗΣΕ Ο ΒΛΑΞ Ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! χωρίς το παραμικρό επιβαρυντικό στοιχείο! Απλά αυτό το καθίκι εκ Κερκύρας εκτελούσε εντολές Εβραίων … Τα έχουμε δημοσιεύσει!… ΄Ολα κιόλα!)

ΕΡΩΤΗΣΗ:

AYTA TA ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ…ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ : ΤΗΝ ΤΡΌΪΚΑ … ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ!…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ; ΡΩΤΑΜΕ!
Ο Ενωμουτάρχης Κερκυραίος, νέος μέγας…ΧΟΥΒΕΡ-ΜΠΑΤΣΟΣ…από πρώτης στιγμής το είπε: Η επίθεση στα παιδιά της Χ.Α. ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών!… της νύκτας, θέλοντας για μια ακόμη φορά ο πανάθλιος-κουζουλός αυτός Κερκυραίος να επισημάνει τον “εγκληματικό χαρακτήρα” της Χρυσής Αυγής!.. Αλλά δεν του βγαίνει το πλάνο… Διότι μέχρι στιγμής δεν βγήκε τίποτε το σοβαρό …εγκληματικό πέραν των φερέφωνων των μεγάλων Καναλιών τα οποία εν συγχορδία επίσης αναφέρονται χυδαία ότι το κόμμα αυτό είναι “εγκληματική οργάνωση” χωρίς την παραμικρή απόδειξη…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!

ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ… ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ …ΑΝΦΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ ΕΔΩ !






Φυσικά ας μην μιλάμε για τη σωρεία εγκληματικών παραβάσεων εκ του Συντάγματος με τις πανάθλιες προφυλακίσεις βουλευτών της Χ.Α.
Γίνεται λόγος για προβοκάτσια…. Ποιός την διέπραξε; Σίγουρα όχι οι Αριστεροί… Σίγουρα Οχι οι Χρυσαυγίτες…Τι μένει; Ο εμπνευστής του Σχεδίου αφάνισης ενός κόμματος δημοκρατικά εκλεγέντος! Ο λελές Κερκυραίος Δένδιας! …που υποκινείται με βούλα και υπογραφή από τις ξένες σπείρες που επιβουλεύονται την Ελλάδα, -που θέλουν την Ελλάδα διαλυμένη! Με επί κεφαλής τον Αρχηγό ( ΡΟΝΑΛΝΤ ΛΩΝΤΕΡ) του διεθνούς Σιωνισμού, ένα θρασύτατο κτηνώδες Εβραϊκό υποκείμενο, που απαίτησε –όπως γράψαμε χθες –από τον Έλληνα Πρωθυπουργό…άκουσον…άκουσον την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής…Ο ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ, του τίποτε.. που όμως πρσκύνησε ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ,ονόματι ΣΑΜΑΡΑΣ ..εκ Καλαμών! Ένας τύπος κλασσικού πολιτικάντη χαβαλέ…

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΕΤΑΓΗ ΠΕΙΘΗΝΙΑ…ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ …ΓΑΗΔΟΥΡΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟ!

ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ (από σοβαρές και με περιεχόμενο οικογένειες, όπως επίσης και η φαμίλια του Τραγουδιστή Φύσσα του Κορυδαλλου)… Λεβέντες ΟΛΟΙ τους, όμορφοι νέοι ΄Ελληνες ..Και βλέπεις από την άλλη μεριά την πολιτική αναλγησία, το καιροσκοπισμό και τις σκοτεινές διαπλοκές τους με ξένους δεδηλωμένους δολοφόνους λαών υπό την ηγεσία των Χθονίων Σιωνιστών και αφεντικών των Τραπεζων!
Καταλαβαινόμαστε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου