Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Χ.ΚΩΝΣΤΑΣ: ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΕΙΩΝ .ΚΟΙΝΟΣ ΒΛΑΞ!...ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ...ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ...

ΡΟΜΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΝΣΤΑ! ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

"ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΤΡΟΙΚΑΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΣΑ, ΚΑΤΟΧΙΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ..."
Το τι σούρουν στον Χρήστο Κώνστα δεν λέγεται. Το "tsak-giorgis.blogspot.gr" γράφει σχετικά: "Δεν διαθέτει μόνο αναίδεια, θράσος και προκλητικότητα αλλά διαπρέπει στον παχυδερμισμό ένα απ’ τα πιο μνημονικά φερέφωνα που διαθέτει η δημοσιοκαφρική πιάτσα. Ο λόγος για τον πρώην δημοσιογράφο του Alter, ένα φεγγάρι υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) και καλαμαρά μνημονικών εντύπων Χρήστο Κώνστα.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΙΔΡΟ ΑΥΤΟΝ...>

Οι ροχάλες που δεχόταν σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Extra3 –και μάλιστα από δεξιούς συνδικαλιστές- όταν προσπάθησε να δικαιολογήσει την προτροπή της τρόικας προς την κυβέρνηση να κλείσει τις αμυντικές βιομηχανίες και να απολύσει τους εργαζόμενους χωρίς αποζημίωση, δεχόταν η μία την άλλη.

Το βίντεο που παραθέτουμε τα λέει όλα.


Αυτό που ίσως πρέπει να τονίσουμε είναι το φερέφωνο της τρόικας, τραπεζιτών και βιομηχάνων, εξαργυρώνει με πακτωλό χρήματος την στάση του. Εκτός των άλλων παντελονιάζει αρκετό χρήμα από διαφημίσεις μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει. Αν επισκεφτεί κανείς τον ιστότοπο που διαθέτει θα διαπιστώσει ότι τα ταμεία από wind, Eurobank, ΟΠΑΠ, της Τράπεζας Πειραιώς, του ΟΤΕ του Εμπορικού&Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ.α «εκτιμούν» τις υπηρεσίες που προσφέρει ο μαρκουτσοφόρος-καλαμαράς Χ. Κώνστας και τον ανταμείβουν αναλόγως". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου