Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΛΑΤΑΡΟΥΜΕ.. ΩΣ ΛΑΟΣ ,ΩΣ ΕΘΝΟΣ ... Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ...ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... Και κλατάρουμε εξ αιτίας αυτών των καραγκιόζηδων, ευτελών πολιτικών μας!~



Από μια άποψη οι ηλίθιοι  (όπως το γράφουμε) που ασκούν πολιτική, είναι κλινικά βαθέως ασθενείς ... δεν έχουν καταννοήσει τα παιχνίδια που παίζονται από τους Αμερικανο-Γερμανο-εβραίους Γυπααιτούς, και  αφρόνως παιδιαρίζουν!

 Αντί ΟΛΟΙ τους να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να συναποφασίσουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του μέλλοντος, και με φαντασία και ΦΙΛΟΤΙΜΟ (που δεν έχουν βέβαια-ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ στα 6 χρόνια λιτότητας)...να ενώσουν το λαό.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Να προασπιστούμε την πολύτιμη-διαμάντι αυτή χώρα. 

Αντίθετα οι άφρονες της σημερινής πολιτικής σκηνής ..πλατσουρίζουν σαν βατράχια για τα ΠΑΝΑΘΛΙΑ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, όπως ήδη αποδειχτηκε, μικροκομματικά συμφέροντά τους..

΄Ετσι φτάσαμε στο ΜΗΔΕΝ και να μιλάμε για ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ... που δεν υπάρχει στον ορίζοντα... Ο  τίποτας ΤΣΙΠΡΑΣ, από το πουθενά κατέστη.. πολιτική ΠΕΡΣΟΝΑ!!! ... ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ... διότι παίζει μπαρμπούτι στη λαχαναγορά... 

Η άλλη λύση , θα μπορούσε να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά κι εδώ έχουμε παίγνιον... ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, όπως εμείς εύστοχα  ονοματίσαμε τα ξυρισμένα και φουσκωτά παιδιά...προ πολλού!
Για Σαμαρά και Βενιζέλο δεν θα πούμε τίποτε. Είναι ξοφλημένοι από πολλού....

Όμως , αν όλος  αυτός ο θίασος των κλόουν, ομονοήσει και κάτσει ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΈΝΑ ΤΡΑΠΈΖΙ, και κουβεντιάσει...τότε  μπορούν και θα βρούν καίριες λύσεις για την πατρίδα-Ελλάδα!΄Εχουν κάποιο ανεκτό νιονιό...Αν κι εμείς επιμένουμε ότι είναι κλασσικά ΗΛΙΘΙΟΙ.. σε πολιτικό λέβελ! γι αυτό άλλωστε και μας δουλεύουν  τραυματικά άτομα τύπου Μέρκελ και Σόϊμπλε!, Ομπάμα, Ερντογάν!..έως το Αλβανικό καθίκιον Μπερίσσα!

Απομέμει, μετά το σημερινό σημείωμά μας ... να διαψεύσουν ...ότι δεν είναι ΗΛΙΘΙΟΙ! Και πως θα πράξουν τα δεόντα για την Ελλάδα και τους χειμαζόμενους Έλληνες , που πλέον κατάλαβαν πως δεν μπορούν πια να είναι οπαδοί κανενός κομματικού -παρδαλού μαγαζιού!  
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ -ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου