Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ!


kasidiaris

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

«Παράνομο και άκυρο» χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, στην περίπτωση που δεν δοθεί άδεια στους τρεις προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραστούν.
«Ψηφίζει ο Γιωργάκης Παπανδρέου, που κάνει κανό και διαλέξεις στο Παρίσι και απαγορεύεται η ψήφος στον κ. Μιχαλολιάκο, που είναι πολιτικός κρατούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κασιδιάρης μάλιστα εγκάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να επαναλάβει ότι η παρουσία των βουλευτών ή όχι είναι θέμα της Δικαιοσύνης και όχι της Ολομέλειας. Υποστήριξε ακόμη, ότι ο πρωθυπουργός παρενέβη στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να υπάρξουν οι προφυλακίσεις και γι’ αυτό ζήτησε την άρση τηλεφωνικών συνομιλιών υπουργών και κυβερνητικών στελεχών.
Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε ότι η ΧΑ διατηρεί την πάγια θέση της «να πέσει η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και να γίνουν άμεσα εθνικές εκλογές» και πως θα στηρίξει την πρόταση μομφής, αν και θεωρεί -όπως είπε- ότι η πράξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι «επικοινωνιακού χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου