Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ..ΔΙΚΟ ΜΑΣ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ....ΡΕ1.

ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ...ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Απίστευτο αλλά αληθινό! Η σημερινή ειδεοσιογραφία περιστρέφεται πέριξ της ΕΡΤ η οποία από το 1974 ..βάνδαλα, βάναυσα και βάρβαρα ..διαφεντεύονταν από την ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!


Το τι λένε οι καραγκιόζηδες της αριστεράς, είναι πέραν πάσης νοητικής -νομικής φαντασίας! ΣΚΕΤΟ ΟΡΓΙΟ!
Και απο συνδικαλιστές της ..φάρμας... κι από αριστερίστικα  τσογλάνια άλλων σταθμών που παριστάνουν τον δημοσιογράφο!

Εμείς που έχουμε προλαλήσει προ πολλού, μένουμε άναυδοι από την αρίστερίστικη αναισχυντία του κουκουλοφόρου ΣΥΡΙΖΑ!... Πέτυχε η συμμορία αυτή να βάλλει στα κανάλια κωλοδημοσιογράφους που παραπληροφορούσαν τον ελληνικό λαό.ΣΗΜΕΡΑ με την εκδίωξη των αλήτηριων καταληψιών ... ξεβρακώθηκαν όλα τα κωλόπαιδα... που μιλάνε για ελευθερία Τύπου... για δημοκρατία!..και το αυτό της Χάϊδως!

Δεν είναι τυχαίο πώς στο καραγκίοζ θήατερ του λελέ Τσίπρα ..που σήμερα κραυγάζει.....Απλά σκεφθείτε το!
Τί άλλο να σας πούμε για να καταλάβαιτε ότι τα κομματίδια τύπου ΣΥΡΙΖΑ, είναι ...εγκληματικές οργανώσεις! 

Γιατί να κάνουμε λάθος... όταν η αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ ... φλέγεται τόσο για τους απολυμένους της ΕΡΤ;...Μα αυτή... μετα διαπλεκόμενά της ... τους είχε διορίσει... Δικά της τομάρια είναι αυτοί οι καραγκιόζηδες, καθίκια,  ...απολυμένοι... γι αυτό και μονάχα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ..βουλευτάδες κουβαλήθηκαν στην ΕΡΤ και ζητούσαν να μπούν στα εσωτερικά του κτιρίου ...για να κάνουν τι; ΜΩΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-Φουριόζα;;
ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΛΥΨΗ των καταληψιών αριστερών προοδευτικών νταβατζήδων της χώρας αυτής! 

ΕΙΝΑΙ γνωστον σε όλους ότι δεν είμαστε φιλοκυβερνητικοί... αλλά με τις αριστερίστικες πουστιές λέμε ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ  ΤΗ ΦΟΛΑ! ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ! ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ αντιπροσωπεύουν!
 ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ..ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!...ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου