Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ....

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ... ( ας ΚΑΛΕΣΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ).. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΌΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥ 3%! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.. 
Για να καταλάβετε με ποια μούργα έχουμε μπλέξει... σας θυμίζουμε:

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

σχόλιο Γ.Θ : Αιματοκύλησαν τον κόσμο και την Πατρίδα μας και όταν τελικά η Πατρίδα τούς συνέτριψε και σταμάτησε την ανθελληνική τους δράση, ήρθε ένας Δεξιός (Καραμανλής) και τους
νομιμοποίησε - επανέφερε χαραμίζοντας τα πορφυρά ποτάμια των πατριωτών, που θυσιάστηκαν στον εμφύλιο.
Πως από ηττημένοι στον εμφύλιο βρέθηκαν σήμερα να ελέγχουν όλες τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, τα βοθροκάναλα και τα υπουργεία Παιδείας ανεξαρτήτου κυβερνήσεως;
Πως; Μήπως γιατί είναι οι μαριονέτες της νέας τάξης στην υπηρεσία αποδόμησης του Ελληνισμού;


Επιτέλους σταματήστε τον φασισμός σας κύριοι του κομμουνισμού της φασιστικής αριστεράς και της οπισθοδρόμησης.

Συνεχώς κατονομάζετε φασίστα οποιονδήποτε εκφραστή του Ελληνισμού και της Ελλάδος.

Τι είστε εσείς επιτέλους ; Μια συμμορία του αριστερού φασισμού του Λένιν και του Στάλιν που μαζί εξόντωσαν 37.000.000 ανθρώπους από το 1917 μέχρι και το 1950 εκτός από θύματα του 2 παγκοσμίου πολέμου που ήταν άλλα 40.000.000 άνθρωποι βάσει της ανακοίνωσης στην βουλή της ΕΑΚ ( Ένωσης Ανεξάρτητων Κρατών που έγινε μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ ).

Βάσει των ίδιων ανακοινώσεων της ΕΑΚ 1991 και το 1992 μόνο στην Ουκρανία 7.000.000 άνθρωποι πέθαναν από την πείνα τα έτη 1929 έως 1935 το απάνθρωπο αριστερό κτήνος αφού μάζεψε όλο το σιτάρι στα λεγόμενα ( Σοβ Χοζ ) άφησε τους ανθρώπους να πεθαίνουν από την πείνα.

Το 1992 η Ρώσικη τηλεόραση πρόβαλε και το σχετικό video να πυροβολούν οι μπολσεβίκοι κατά του άμαχου πληθυσμού που είχε ξεχυθεί στους δρόμους και ήταν έτοιμος να σπάσει τα λουκέτα των αποθηκών των Σαβ Χοζ για να προμηθευτεί τον κόπου του. Εκατομμύρια αθώοι εκτελέστηκαν από τους, Μπολσεβίκους.

Το 1939 ο κομουνισμός συμφώνησε και έκανε την συμφωνία με τον Χίτλερ και τον ναζισμό της μη επιθέσεως, μεταξύ των αρχηγών Αδορφ Χίτλερ και του Ιωσήφ Στάλιν Τσουντασβίλι.

Ο Στάλιν σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο προμήθευε τους ναζιστές με άρματα μάχης όπλα, πυροβόλα, σίδερο, χαλκό, και άλλων ειδών πρώτες ύλες. Με την βοήθεια της Σοβιετικής Ένωσης του Στάλιν, ο Χίτλερ των Ναζί θα επιτεθεί καταστρεπτικά εναντίων όλης της ανθρωπότητας αλλά και κατα της Πατρίδας μας της Ελλάδος.

Ο μέγας ήρωας ελληνοκεντρικός Ιωάννης Μεταξάς αντιστάθηκε και είπε το ΟΧΙ στον φασισμό ενώ ο κομμουνισμός συνεργάστηκε με τον φασισμό !

Σήμερα ο κομμουνισμός και οι αριστερές δυνάμεις τιμούνται ως ήρωες και ο Ιωάννης Μεταξάς λασπολογείται ενώ έπρεπε να τιμάται ως ήρωας την στιγμή που είπε το ΟΧΙ στον φασισμό !

Ας μην ξεχάσουμε και το 1921 όταν ο αρχηγός των Μπολσεβίκων Λένιν ανοικτά συμμάχησε με τον Ατατούρκ για να σφαγιαστεί ο ελληνισμός της Μικράς Ασίας.

Και τέλος επειδή είναι χιλιάδες τα εγκλήματα της αριστεράς που κρύβουν κάποιοι σκόπιμα και για να τα περιγράψουμε θα χρειαστούμε εκατομμύρια σελίδες, ας δούμε τις 15 Δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ και άλλες 12 Δημοκρατίες του Ανατολικού Μπλόκ ποιες από αυτές μετά από κομμουνιστική δοκιμασία 70 και πλέον ετών επέλεξε τον κομμουνισμό ως μια δημοκρατικά εκλεγμένη οδό ;

Ποιο κράτος από τις πρώην κομμουνιστικά κράτη επέλεξε τον κομμουνισμό και την αριστερά ;

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ !

Ξεχάσαμε τα γεγονότα στην Ρουμανία το 1989 με τον Αριστερό κομμουνιστή ηγέτη τον Τσαουσέσκο που εκτέλεσε χιλιάδες κόσμο ; Ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα κράτη 70 και πλέον έτη έχουν ζήσει την μεγαλύτερη χούντα όλων των εποχών ; Την χούντα του κομμουνισμού και της Αριστεράς και της καταστροφής !

Σήμερα ο κομμουνισμός είναι μακράν από την εξουσία σε όλα αυτά τα κράτη, και οι ψηφοφόροι των κομμουνιστικών κομμάτων σε αυτά τα κράτη είναι μονάχα οι πρώην ευνοημένοι του κόμματος, καθώς τα ποσοστά τους δεν υπερβαίνουν το 3% με 4% και μειώνονται συνεχώς.

Από Ανεμάρια 
http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=50683-ΠΗΓΗ: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ακόμη: ***Τίς ασχήμιες των καταστροφικών διαδηλώσεων τους στα κέντρα των πόλεων με τις ορδές των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ... Αλήθεια γιατί έχουν εξαφανιστεί σήμερα; Καλά δεν απορείτε; 
***Τις καταλήψεις σε σχολεία κ.λ.π. 
*** Τα προοδευτικά μπογιατίσματα κτιρίων και Πανεπιστημίων με τα κωλοσυνθήματα τους...
*** Τίς ...προοδευτικές ανθελληνικές θέσεις τους, σε πλήθος εθνικών μας θεμάτων.. (Σκόπια κ.λ.π)
*** Την επιδεικτική αθεϊα τους και τις προσπάθειες τους για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών αλλά και το μίσος τους για την ελληνική ιστορία..., την Εκκλησία... για κάθε τι ελληνικό!~
Επικουρικά ρίξτε μια ματιά και στα πιο κάτω.. Πιθανόν να αντιληφθείτε το μέγεθος της μούργας που πνίγει την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση κι εδώ!

Κι όμως επί χρόνια ρωτάμε κι απάντηση δεν έχουμε: Τι πάει να πει αριστερά; Είναι ιδεολογία; Είναι πολιτικό σκεύασμα-σύστημα σωτηρίας λαών; 
Κανείς από τους προβληματικούς αυτούς -και καυχισιάρηδες μάλιστα- "είμαι αριστερός" τονίζουν οι ανεγκέφαλοί, όπως παλαιότερα άλλοι τραυματικοί,-του ίδιου συναφιού- που δήλωναν "είμαι δημοκράτης" ..κανείς δεν απαντάει!
Δεν θα σας απαντήσουν , γιατί είναι φούσκες, συμμορίτες -συμμορίες που στόχο έχουν την κατάληψη της εξουσίας με κάθε μέσο! 
Ο Τσίπρας και το μωσαϊκό των προοδευτικών νευρωτικών του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν το μεγαλύτερο λαχείο της ιστορίας. Λόγω συγκυριών ο αγανακτισμένος λαός τους έφερε στην εξουσία! Αλλά αυτοί ονειροπαρμένοι με τα αναχρονιστικά ιδεολογήματά τους, είδατε, τα κάνανε ΟΛΑ μπάχαλο. Ούτε πλαν Α ούτε πλαν Β.. είχαν στην αδειανή κούτρα τους... Μια θλιβερή παιδική χαρά... 
Δεν τρέφουμε ελπίδες ότι μπορούμε να ξεμπλέξουμε με το φασισταριό αυτό της αριστεράς και προ παντός .. της αυτοδιαφημιζόμενης προοδου.
Ευχόμαστε μόνον ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ...Αλλιώτικα πάτε ξανά στην κάλπη... αδιάβαστοι, όπως πάντα ήσουν Τζαναμπέτη Νεο-Έλληνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου