Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΓΙΔΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ ΟΙ PROFESSIONAL ΣΩΤΗΡΕΣ MAΣ- Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΔΕΙΣ!

Ο αμίμητος διάσημος συνεργάτης μας ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ μόλις πληροφορήθηκε την εξαγγελία νέων εκλογών για 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ή 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα-, αντέδρασε ως εξής:


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ: 

ΟΧΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΣΧΕΤΑ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΑ ΠΑΛΗΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ… ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑ- ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!- ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΟΥΡΓΑ!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ..αποδεικνύεται από τους συμμορίτες που επέλεξε να ανήκουν στο κόμμα του, που το διαλύουν ήδη με την εν γένει στάση τους!

ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΦΑΓΟΥΡΑ… Κι ούτε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεν παρουσίασαν!!! ..Μπορεί κάποιος με κοινόν νου να προσδοκά κάτι θετικό από αυτούς αλλά και από τους προηγούμενους;
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ...Κι όλοι τους ... πάμπλουτοι αριστεροί και προοδευτικοί, κατά δήλωσή τους!  
Και θα πάω εγώ στις κάλπες για τους ΤΙΠΟΤΕ;

ΟΧΙ δεν ψηφίζω καιροσκόπους.
 ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ που έχουν επιφέρει στον τόπο …για να αναδείξουν το τομάρι τους στην πολιτική σκηνή .Το είχα ξανακάνει στις αναίτιες επίσης εκλογές του Σημίτη 1998… και διατήρησα την υπόσχεσή μου να μην ψηφίζω, να μην προσέρχομαι στις εκλογές μέχρι φέτος το Γενάρη, όπου έσπασα το “εμπάργκο μου” και ψήφισα! Νόμιζα ότι έπρεπε να φύγει από το τιμόνι η μούργα των επαγγελματιών ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΄Οχι δεν έκανα λάθος... Απλά μας προέκυψε το ...λάθος Τσίπρα!

Οχι δεν ψήφισα κι ασφαλώς τον ΤΣΙΠΡΑ,έκανα όμως μια αβαρία να ψηφίσω τη Δούρου, ανεχόμενος τις αναχρονιστικές ιδεοληψίες της…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… Δεν σας υποδεικνύω να πράξετε κι εσείς το ίδιο… Επειδή απλά ξέρω το εύρος της νοημοσύνης σας. Εσείς να παραμείνετε πιστοί στο χαβά σας να εκλέγετε έτσι, ρε λεβεντόπαιδα,επί μισόν αιώνα σταθερά καταστροφείς -αερητζήδες αυτού του δύσμοιρου τόπου…

Ετσι κι απολύτως σοφά !  ΓΕΡΟ ΣΟΦΟ δεν με αποκαλούν; Τυχαία;

Σημείωση: Μην σας εκφοβίζουν βέβαια με το παραμύθιον ότι η ΨΗΦΟΣ είναι υποχρεωτική! Αντίθετα η υποχρέωση που λένε ... για τη συντήρηση των μαγαζιών  τους... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου