Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ...ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΆ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΦΑΖΕΤΑΙ!.. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ θα είναι μεταξύ δυο αριστερών δυνάμεων! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ έχουν εκφυλιστεί!

ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! 

ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ!
(ανεψιός ενδόξου στρατηγού) ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ!
Διότι από τοτε που εφευρέθηκε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (του 3%), η αδίστακτη κουκουλοφόρα, ο τόπος υφίσταται πολλά δεινά.Δείτε την σημερινή είδηση και θα επανέλθουμε με τη ΜΟΥΡΓΑ των αναχρονιστικών που παριστάνουν τους αριστερούς, προοδευτικούς, ενώ πολιτικά είναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.. τραυματικών, απροσαρμόστων υποκειμένων! ..Ακόμη και
ο Γλέζος εξακολουθεί να είναι ταμπουρωμένος στο ίνδαλμά του, τα ΣΟΒΒΙΕΤ! Ίδια ταρίφα είναι και οι λοιποί Κομμουνιστο-σποροι!
Σε 6 μήνες τα στουρνάρια της αριστεράς τα κάνανε όλα μπάχαλο!

Η δεξιά είναι βέβαια εξαφανισμένη! Το μόνο κόμμα που μιλάει ελληνικά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ή και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, αλλά κι αυτός ξεφούσκωσε, για την ακρίβεια των ξεφουσκώσανε.. Αυτό είναι το σημερινό δράμα της Ελλάδας. Κέντρα Ξένα έχουν μεθοδεύσει την πλήρη διάλυσή μας... 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ EINAI ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
Ένας γενικός χαμός με τις αποχωρήσεις και τις παραιτήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και κορυφαίων νυν και πρώην κυβερνητικών στελεχών, που...
 διαφοροποιούνται από το μνημόνιο ενόψει των εκλογών. Οι πληροφορίες ότι στις διεργασίες αποχώρησης και στα σενάρια μη υποψηφιότητας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ  συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, που υπέγραψε το μνημόνιο (!!!), αλλά και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κεντρικά δηλαδή πρόσωπα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές όλο αυτό το διάστημα, έχουν προκαλέσει σοκ στο Μέγαρα Μαξίμου.

Και τα δύο αυτά στελέχη ανήκουν στην εσωκομματική κίνηση των «53», η οποία κινείται παραδοσιακά ανάμεσα στην προεδρική ομάδα και την αριστερή πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και τώρα παρουσιάζει τάσεις αναχωρητισμού και εγκατάλειψης του Αλέξη Τσίπρα. Σημειώνεται για παράδειγμα ότι στην ίδια κίνηση ανήκει ο παραιτηθείς γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης, βουλευτές που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το τρίτο μνημόνιο, αλλά και άλλοι υπουργοί όπως ο Θόδωρος Δρίτσας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου που επίσης σκέφτονται να μην είναι υποψήφιοι.

Οι πληροφορίες αυτές έχουν κινητοποιήσει το επιτελείο του πρωθυπουργού, που επιχειρεί τις τελευταίες ώρες να μεταπείσει τους προβληματισμένους και απογοητευμένους από τις επιλογές της ηγεσίας, υψηλόβαθμους παράγοντες του κόμματος. Λέγεται ότι ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τηλεφωνεί σε στελέχη για να ζητήσει τη συστράτευσή τους στην εκλογική προσπάθεια.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη τέσσερις βουλευτές, που δεν ανήκουν στην Λαϊκή Ενότητα του κ. Λαφαζάνη, έχουν δηλώσει ή αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα είναι υποψήφιοι: Κώστας Δερμιτζάκης, Κώστας Ζαχαριάς, Ηρώ Διώτη, Μαρία Κανελλοπούλου, ενώ ακούγεται και μία πέμπτη περίπτωση αυτή της Δανάης-Τζήκα Κωστοπούλου, η οποία εκλέγεται στη Μαγνησία.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου