Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΘΕΙΤΕ... ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!



ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ 

ΜΑΓΙΣΣΑ ...ΑΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ 

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ; 

( Μα πώς αφού τις κυνηγούσε το Παπαδαριό, αν δεν τις έσφαζε; )

" Καμιά φορά όταν συλλογάμε το ιστορικό γίγνεσθαι, καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα: Ο άνθρωπος εξακολουθεί να είναι μια κτηνώδης αρπακτική περίπτωση. Τα υπέρτατα μηνύματα του Χριστού δεν τον αγγίζουν. Συνεχίζει να σφαγιάζει τον διπλανό του, προκειμένου να επιζήσει ο ίδιος! 
( π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ)

  •    
    Σας σκανδαλίζουμε μήπως;΄ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ… ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ υπήρξαν οι προάγγελοι της σημερινής ιατρικής, έσωζαν ζωές στον καιρό τους, αλλά σφαγιάστηκαν ΟΛΕΣ τους από το παπαδαριό της εποχής εκείνης.

  • Κατά χιλιάδες… Με αυτό το πνεύμα που ίσχυσε στον Μεσαίωνα ο δικός μας συνεργάτης καλόγερος π. Αντώνιος –βοτανιστής, θα έπρεπε να πάει σούμπιτο στην πυρά! Κάνει το ίδιο που κάνανε οι μάγισσες του Μεσαίωνα… Συστήνει τσαγάκια προς πάσχοντες! Τσαγάκια με βότανα …δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν!

  • Για την προσφορά τους, οι γυναίκες-μάγισσες, στον άνθρωπο οι γυναίκες αυτές υπέστησαν από τις διώξεις του παπαδαριού τα πάνδεινα….Συνήθως τις θανάτωναν σε πυρά!.. 
    Ο μόνος μέσα στους αιώνες που υπερασπίστηκε τις γυναίκες αυτές-τις μάγισσες”-είναι ο δικός μας ιδιοφυής λόγιος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΪΔΗΣ… που όμως, ώ του θαύματος, το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ … τον αφόρησε! Διότι πολύ απλά ο λόγιος ξεμπρόστιαζε τις μεθοδεύσεις τους... που ήθελαν σκλάβο και πρόβατο τον πιστό.. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ!-Πετάει ο γάϊδαρος ...πετάει! Η υποτακτική στην Εκκλησία αποτελεί δόγμα..πανίερον!ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣΤΑΤΟΝ, για μας! Ξεφτιλίζει τον ίδιο τον Χριστό!
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου