Κυριακή 23 Αυγούστου 2015


ieronimos

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
Αξιότιμοι κύριοι:
Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σ εσάς τους Αθέους να σάς ενημερώσω για το εξής: O Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της

Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.
Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιό πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..


Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.
Κάντε μιά σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ό,τι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παναγιώτα Πεπόνη
Εργαζόμενη του 89,5 FM

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Ε, κάπου σκαλώνεις μανδάμ Πεπονή.. Δεν είναι Τουρκαλβανός ο Ιερώνυμος... Αρβανίτης είναι, Λιάπης λέγεται... Γιατί δεν έκανε καλά που 'έκλεισε το Ραδιοσταθμό; Για να συνεχίσει να ταϊζει τους ...τεμπέληδες, όπως εσύ η ίδια ισχυρίζεσαι;.. Και τρελάθηκαν οι δεσποτάδες;
Τα παραλές μανδάμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου