Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

 • ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΒΟΤΑΝΟ...

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
 • Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου
 • GOJI BERRY ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΟΤΑΝΟ!

  Το Νο 1 ελιξίριο υγείας και μακροζωίας

  Σχετικά αργά ανακάλυψα αυτό το Θιβετιανό βότανο, που είναι ένα μούρο, με ιστορία χιλιάδων ετών ..Τρώγεται όπως η σταφίδα και πίνετε ως τσάϊ.. αλλά μπορεί να το βάλετε και σε φαγητά.
  Το συνιστώ με θέρμη. Αλλά δεν χρειάζεται να πέσετε με τα μούτρα. ...Διότι υπάρχουν κι ενστάσεις...όπως θα δείτε στο τέλος του σημερινού σημειώματος.

   Παρακαλώ να τις προσέξετε κι αυτές με... μέτρο έτσι; Μην τα πέρνετε όλα γκαραντί. Η αλήθεια είναι μία: Μιλάμε για το σούπερ βότανο με πολλαπλές ευεργεσίες σε πολλά προβλήματα υγείας.. Σκέπτομαι να το υιοθετήσω , μαζί με το ιπποφαές, και να αφήσω στο ράφι άλλα βότανα πιο ...εξειδικευμένα σε επί μέρους παθήσεις. Αυτά τα δύο βότανα καλύπτουν πλήρως μέγα φάσμα παθήσεων... ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ και στις λαϊκές μόνο με ένα ευρουλάκι! Διαβάστε:

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου