Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ...ΜΕ ΟΝΟΜΑ!

ΘΕΛΕΤΕ ακόμη χρόνο για να καταλάβετε ότι η τραγωδία της Ελλάδας και όλων μας οφείλεται αποκλειστικά στους ανεγκέφαλους της πολιτικής; Ενώ μπορούσαν να ενωθούν κι όλοι μαζί να αγωνιστούν για την πατρίδα, αυτά τα τυχοδιωκτικά όρνεα διχάζουν το λαό και προχωράνε χώρια ... για να σώσουν τη χώρα, όταν οι ανεγκέφαλοι δεν είναι σε θέση να σκαρώσουν έναν απλό σύνθημα... Πως να ανασάνει η Ελλάς με τέτοια καταγέλαστα σούργελα... ΚΑΙ θα δεχθείς να σε ξανασύρουν στην κάλπη, αντί να αρπάξεις τη μαγκούρα;   

ΤΩΡΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ...ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΚΑΙ ΤΟΣΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΙΣΩ; Εσείς δεν πρόκειται να
ντραπήτε .. Αυτοί όμως που σας ψήφιζαν είναι κυριολεκτικά
για κλάματα !!!
Το κεντρικό σύνθημα που εμφανίστηκε σήμερα στην «πλάτη» της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ...
ήταν η αφορμή για τα δύο μεγάλα κόμματα να διαπληκτιστούν προεκλογικά ακόμα και για αυτό. Με ανακοίνωσή της η επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως το σύνθημα «Μόνο Μπροστά» που αναγραφόταν εκεί δεν είναι παρά αντιγραφή του δικού της σλόγκαν, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες: «Η Ελλάδα μπροστά».









«Η διάσπαση και η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήξει και την επικοινωνιακή του ομάδα» σημειώνεται στην σκληρή ανακοίνωση από την Συγγρού, η οποία καταλήγει με ειρωνικό ύφος: «Το επόμενο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μάλλον να αντιγράψει και το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη».



Το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ακόμα πως η Κουμουνδούρου επιχειρεί να αντιγράψει και τον πολιτικό λόγο της ΝΔ, σημειώνοντας πως τη φράση «Η Ελλάδα μπροστά», «ήδη χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην ομιλία του στην Χαλκίδα, αλλά και που ήδη υπήρχε στα πρώτα διαδικτυακά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου