Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" εχει ένα ρεπορτάζ με τον τίτλο : ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ 26.ΙΟΥΝΙΟΥ 2012... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012


AΣΧΗΜΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...πουθενά στο 

κόσμο τα Πανεπιστήμια δεν έχουν τέτοια χάλια!

KAI TΩΡΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!..Tα χαϊρια της δοκιμής σας τα είδατε!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!




ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ  ..μαζί με το Κ.Κ.Ε και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις της αριστεράς και της άφθονης διουρητικής.. προόδου… Να ανασταττώνουν τις πόλεις μας; Διεκδικώντας τι κι από ποιους;

Σαν καλά δεν περάσαμε στους δυό προεκλογικούς μήνες ..χωρίς κουκουλοφόρους ; Τι ετοιμάζουν όμως τώρα οι δημοκράταροι αυτοί ..της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΑΣ;.. 


Ατέλειωτοι οι άθλοι των αριστεριστών και ντάλα προοδευτικών! Ρωτείστε τους καταστηματάρχες της οδού Σταδίου... αν το αλτσχάϊμερ σας...δε είναι προχωρημένο. 

Έτσι για φρεσκάρισμα της μνήμης σας.. σας δίνουμε σε δυο σελίδες με τις σημερινές ασχήμιες τους στο Πολυτεχνείο! Mάλιστα δε στη δεξιά μας εδώ στήλη υπάρχει ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...σταθερά από 2012! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ Τσιπρο-λαφαζάνηδες!

Τα συμπεράσματα δικά σας! Τα δικά μας σας τα δίνουμε εδώ χύμα & με φωτό! 
ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου