Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΠΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ σε πτωχούς, ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ: "ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ...ΚΟΖΛΟΝΤΟΥΪ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ"!

Αξιοπρεπής κυρία (της οποίας τα στοιχεία δεν δημοσιεύουμε για να θωρακίσουμε την τιμή και αξιοπρέπειά της, διότι η φτώχεια στη χώρα μας έχει χτυπήσει ευυπόληπτες και καθόλα αξιοπρεπείς οικογένειες), μόλις παρέλαβε από την Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού τις συσκευασίες τροφίμων που της έδωσαν, ήρθε στην έδρα μας, μάς τις έδειξε και είπε....

..."Τα τρόφιμα που μας δίνουν είναι αυτά που βλέπετε: αλεύρι και μακαρόνια από τη Βουλγαρία! Εκεί όπου υπάρχει το Κοζλοντούϊ και που οι διοξίνες έχουν γεμίσει όλα τα προϊόντα της. Ήρθα να σας τα δείξω γιατί σε λίγο θα τα πετάξω. Εγώ δεν πρόκειται να δώσω στα παιδάκια μου αυτά τα τρόφιμα!"

Το γεγονός μας προκάλεσε έκπληξη! Η φιλάνθρωπη ενέργεια των αρμοδίων της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, όπως και της Εκκλλησίας της Ελλάδος, επυδενί αμφισβητείται. Όμως, εξαφανίστηκαν τελείως τα ελληνικά προϊόντα; Η Εκκλησία δεν έχει να προσφέρει ούτε μακαρόνια ούτε αλεύρι ελληνικό; Μέχρι αυτού του σημείου έφτασε η κρίση στη χώρα μας, ώστε ούτε καν γνωστά ελληνικά προϊόντα, όπως το αλεύρι και τα μακαρόνια να μην υπάρχουν στα ράφια και καταφεύγουμε στα Βουλγάρικα; Αυτή η απορία είναι δική μας και της κυρίας αλλά και άλλων που παραλαμβάνουν την προσφορά αγάπης της Εκκλησίας. 
Για να μην δίνεται η εντύπωση ότι η Βουλγαρία ξεφορτώνεται τη σαβούρα της για να ταΐζονται οι εξαθλιωμένοι Έλληνες, είναι καλό η Εκκλησία της Ελλάδος διά της Αρχιεπισκοπής, να δώσει μια απάντηση! ΠΗΓΗ:(http://indobserver.blogspot.gr/2015/08/blog-post_239.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου