Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΑΕΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ... ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ ΣΑΜΠΩΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ;

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΧΑΪΚΑΛΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ...ΩΡΑΙΟΥ... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΛΕΤΖΟΥ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ! ΠΛΑΚΑ ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ... 

Τα σπάσανε στην Τελεία και διέλυσαν το κόμμα…και ο φλογερος Αποστόλης τερμάτισε!

ΑΥΓ 29, 2015by ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣin BLOG

Και εκεί που είχαν έστω και μια στις 100 ελπίδα για να μπουν στη Βουλή, στις εκλόγιμες περιφέρειες (Φθιώτιδα, Ν. Αττικής) τα σπάσανε οι υποψήφιοι στην Τελεία και έτσι το διέλυσαν το κόμμα.
Ο Απόστολος Γκλέτσος με μια λιτή ανακοίνωση μας λέει έντεχνα την αλήθεια, ότι το παν για μερικούς δεν είναι η πατρίδα, αλλά ποίος θα κάτσει σε ποια θέση και γι΄αυτό τη διέλυσε…
Δείτε την ανακοίνωση:
Στην ανακοίνωση της Τελείας αναφέρεται:
«Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ ανακοινώνουν στους υποψήφιους και φίλους ότι τελικά δεν κατέστη δυνατόν να φτιαχτούν οι λίστες διότι είναι πολλοί αυτοί που επιμένουν για πρωτιές και εκλόγιμες θέσεις.
Επίσης τα οικονομικά είναι εξαιρετικά δύσκολα και το “ρεφενέ’’ δεν απέδωσε.
Για το τι θα πράξει ΤΕΛΕΙΑ από εδώ και πέρα θα αποφασίσουν τα όργανα».
«Καμία στήριξη, καμία καθοδήγηση»
«Η ΤΕΛΕΙΑ ανακοινώνει καμία στήριξη, καμία διάκριση , καμία “καθοδήγηση” στους φίλους και ψηφοφόρους. Ο καθένας ας ψηφίσει κατά συνείδηση. Παραμένουμε βεβαίως στις επάλξεις για κοινωνικούς αγώνες και για πολιτικούς όταν επανέλθει η κανονικότητα και η δημοκρατική διαδικασία της σταυροδοσίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου