Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥ....ΠΑΝΙΑ ( μουνοπάνια, κάνει στη δημοτική ...για να μην αλοιθωρίζετε...έτσι; ) ΣΤΑ ΤΕΛΕΒΙΖΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΣΤΡΑΡΟΝΤΑΙ!

ΧΑΧΑΑ! Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ... ΑΡΑΠΗΔΕΣ (;!) ΒΙΝΤΕΟ!

Η Αννίτα Πάνια μέσω της εκπομπής της «Αννίτας SOS» αποκάλυψε ότι...υπήρξε πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο...

... χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.


Έπεσε θύμα απάτης καθώς κάποιοι χρησιμοποιώντας το πρόσωπό της με τη βοήθεια του μοντάζ έφτιαξαν ένα ροζ βίντεο που φαινόταν ότι ήταν εκείνη πρωταγωνίστρια. Για κάποιο διάστημα όπως είπε οι γύρω της την κοιτούσαν καχύποπτα γιατί δεν γνώριζαν αν ήταν αληθινό βίντεο μέχρι που της το έδειξαν. Με καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα πάνω στη συζήτηση για τα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η παρουσιάστρια ανέφερε τι συνέβη στην ίδια.

«Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια στο ίντερνετ ερωτικής συνεύρεσης, πολυπληθούς. Έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν με multi ethnic πρόσωπα. Κάποια στιγμή υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου είχαν μπει στο τρυπάκι ότι μπορεί να παίζει, γιατί δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στη ζωή του. Με κοιτούσαν καχύποπτα μέχρι που ήρθαν και μου το δείξανε».

Γι αυτό η "μαγκιόρα" το παίζει τόσο τσαμπουκάς... Και λέγαμε κι εμείς: ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... Μα τι λέτε κύριε... Με τέτοιες μανδαμίτσες προχωράει ο ελληνικός πολιτισμός!... Μα καλά δεν υπάρχει καμιά καθαρή καριολέϊσον; Επί τέλους...SOS! SOS  από τα σούργελα!
athensmagazine.gr/portal/sexndating/195834

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου