Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΈΚΡΥΨΑΝ! ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ!

Βρε κάτι πράγματα που τα περνάνε στο ντούκου οι ψευτοδημοσιογράφοι των ΜΜΕ. Το πιο κάτω μας το στέλνει το ελληνόψυχο http://ermionh.blogspot.gr/  ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ: ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΟΥΝ...ΟΙ ΠΡΤΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! 

Ο ναός του αποθεωθέντος Μ. Αλεξάνδρου είναι έτοιμος στην Θεσσαλονίκη.


Μετά από 1.000 χρόνια αναβιώνει η λατρεία του
Μ. Αλεξάνδρου ως ενός εκ των Θεών των Ελλήνων.



Η αποθέωσις του Μ. Αλεξάνδρου από το Αιγυπτιακό ιερατείο.




Άγαλμα του Ηρακλέους από πωρόλιθο
στον περίβολο του ναού.




Η πίσω πλευρά του ναού.



Λεπτομέρεια από τό αέτωμα του ναού.



Πρώτη εκδήλωσις στον ναό, η γιορτή της πανσελήνου του Αυγούστου 2015.
Να είστε όλοι εκεί.


 
Μήνυμα του Σωκράτη Λ. Χριστοδουλάρη προς τον δημιουργό του ναού,  
Αριστοτέλη Κακογεωργίου (aristotelianmarathon@live.com)
Ἀγαπητέ φίλε καὶ συναγωνιστή, Ἀριστοτέλη.
 Μετὰ χαρᾶς βλέπω τὴν δύναμη ποὺ σοῦ δίδει ἡ φλόγα της Ἑλληνικότητός σου, ὄχι μόνον νὰ  μην κάμπτεται μετά ἀπὸ τόσα χρόνια, αλλά νὰ σκορπίζει ὅποιο εὐγενικό ἤ ἄλλο πρόσκομα ἤ ἀνάχωμα ποὺ ὑψώνεται μποστά σου. Σὲ ζηλεύω ἀλλά καὶ ὑπερηφανεύομαι ποὺ ἡ Ἑλληνική Γῆ δὲν ἔπαψε νὰ γεννᾶ τέτοιους ἀπογόνους. Εὔχωμαι καὶ τὸ περιμένω ἡ ἱερουργία ἀλλά καὶ γενικότερα ἡ ἐκδύλωσις νὰ ἔλθουν κατ’ εὐχήν.
 Προσωπικῶς φθάνω στὴν Θεσσαλονίκη μας, τὴν ἐπομένη τὸ βράδυ.
 Ἀλλά πνευματικῶς θὰ εἶμαι ἐκεῖ κοντά σας στὴν ὧρα μου.
 Ἔρωσθε  ἄπαντες.  
 



Σωκράτης Λ. Χριστοδουλάρης.

(.....) Τα χάλια που βρισκόμαστε σήμερα οφείλονται στην ασέβεια που δείξαμε προς  τις αξίες και τις ιδέες που  γέννησαν, δημιούργησαν και μεγαλούργησαν οι πρόγονοι του Ελληνισμού. Δεν θα προσκυνούσε ο Αλέξανδρος ποτέ αυτούς που σήμερα εξαγόρασαν τις συνειδήσεις των εφιαλτών μας και μας κατάντησαν ζητιάνους και παλιάτσους αλλά θα εύρισκε τρόπο να κόψει τον Γόρδιο Δεσμό όπως τότε. Αυτοί είναι οι λόγοι που μας τρομάζει ένα υπαρκτό και ζωντανό πρότυπο το οποίον δεν σου επιτρέπει να επαναπαυθείς και να περιμένεις να απολαύσεις την μεταθανάτιο  ζωή αλλά σου επιβάλει να αγωνιστείς, να παλέψεις και να δημιουργήσεις παραγωγικό και κοινωνικό έργο σε αυτή τη ζωή. Ο αγώνας και η προσφορά, για την βελτίωση του κοινωνικού γίγνεσθαι ήταν για τους Έλληνες βασικοί όροι  ώστε να μπορούν να αποδίδουν τον χαρακτηρισμό της αθανασίας. Έτσι ο Ηρακλής, ο Περσέας, ο Αιακός, ο Μίνωας, ο Διόνυσος και ο Αλέξανδρος έμειναν αθάνατοι λόγω των  κοινωνικών έργων που με αυτά άλλαξαν την ροή της τύχης των ανθρώπων.

Σε χαιρετώ
Φιλικότατα
Αριστοτέλης Κακογεωργίου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου