Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ 16 θανατικές τροφές!...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες

Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου


Βασικά είμαστε για κλάματα. Στην κυριολεξία! Οι περισσότερες ασθένειες που κουβαλάμε.. προέρχονται από τις τροφές μας! Το προλάλησε ο μέγας ΄Αγιος Ιπποκράτης.Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου! Κι εμείς τι κάνουμε; Επιλέγουμε,χρόνια ατέλειωτα τώρα ακριβώς τροφές που βλάπτουν την υγεία μας! Είμαστε παλαβοί; Απο μια έννοια ...ού θεότρελοι! Βλέποντας την παρακάτω λίστα 16 φονικών τροφών που σε καθημερινή βάση .. λαμβάνουμε...τότε ας μην απορούμε γιατί οι ΄Ελληνες είναι τόσο αρωστιάρηδες.. Η καλογεριστική διατροφή, είναι ένα φως στο τούνελ.. Δεν σας τη συστήνω ... για να μη νομίσετε ότι κάνω και προσηλυτισμό. Βέβαια η καλογερική είναι από μόνη της μια ανατροπή, κυρίως κακών συνηθειών.Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι!  Αλλά το να ρίχνουμε στον σκεμπέ μας τροφές που μας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγείας και να επιμένουμε, αυτό υπερβαίνει τη δική μου νοημοσύνη... Και βεβαίως κι εγώ λαχταράω, τώρα με τις κάψες ένα παγωτάκι.. που όμως κουβαλάει το ατιμούλικο, πολλά φονικά... Και μεταξύ μας: Διαπράττω το αδίκημα να γλύφω τη δροσιά του μια-δυο φορές το χρόνο... Αυτό όμως δεν μου κάνει κακό . Το πολύ βλάπτει. Το παν μέτρον άριστο ...ΠΟΤΕ!
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα όσα θα δείτε πιο κάτω έχουν ατέλειες στη μετάφραση. Είναι όμως αρκούντως κατανοητή.. Συνεχίστε άφοβα...:
   

16 θανατηφόρες τροφές που τρώμε καθημερινά


Τα τηγανητά, ο καφές, τα τυρί, τα μακαρόνια (ζυμαρικά ) τα γαλακτομικά, το γιαουρτάκι μας, τα αλλαντικά, οι εμφιαλωμένες σόδες κι αναψυκτικά ανθρακούχα, τα δημητριακά που τρώτε…το πρωϊ, το ψωμάκι μας, τα πατατάκια, τα μπισκοτάκια, τα παγωτά…  κ.λ.π. ΦΟΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!
 Έχει μείνει κάτι που το ξέχασα;… 
Δεν πειράζει. Θα το βρείτε πιο κάτω με λεπτομέρειες… 


1. Χοτ-ντογκ--ΘΑΝΑΤΟΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου