Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ



20 από τις πιο φρικτές μεθόδους εκτέλεσης μέσα στην ιστορια ... του πολυτισμένου ανθρώπου!!

Είναι απίστευτη η αγριότητα του ανθρώπου. Κατά την πορεία του στην ιστορία επινόησε ασύλληπτες μεθόδους εξόντωσης συνανθρώπων του. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Οι εικόνες είναι εύγλωττες. Τις βρήκαμε στο
http://www.lolwot.com/20-of-the-most-gruesome-methods-of-execution-from-history/3/, όπου με ένα ΚΛΙΚ μπορείτε να δείτε και το υπόλοιπο ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΡΙΚΗΣ... την ιστορία του απίστευτου πολιτισμού του ανθρώπινου είδους! 

Θάνατος δια ...πριονίσματος

Θάνατος από πριόνισμα έχει χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος εκτέλεσης από τους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο.Συχνά, οι καταδικασμένοι κρεμιότανε  ανάποδα,, επιτρέποντας στους εκτελεστές για να αρχίσουν το πριόνισμα από τα γεννητικά όργανα. Η ανεστραμμένη στάση επέτρεπε αρκετό αίμα να ρέει στον εγκέφαλο για να κρατήσει ζωντανό το θύμα για ... μεγαλύτερη  φρικτή εμπειρία.

Εκδορά Alive- ΞΕΠΕΤΣΩΜΑ!

Εκδορά, ή την αφαίρεση του δέρματος, έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος εκτέλεσης από τους διάφορους πολιτισμούς. Το θύμα είναι συγκρατημένο, ενώ το δέρμα του είναι οδυνηρό να αποκοπεί από το σώμα του. Ο θάνατος επήρχετο λόγω σοκ, απώλεια αίματος, υποθερμία, ή μολύνσεις, και αυτό θα μπορούσε να κρατήσει  ώρες ή εβδομάδες για το γδαρμένο άτομο να πεθαίνει από τα τραύματά του.
Σε μερικούς πολιτισμούς, το δέρμα του ατόμου κρεμιότανε σε ένα δημόσιο χώρο για να προειδοποιεί τους άλλους για τις συνέπειες προς την ανυπακοή του νόμου.

Σύνθλιψη

Η Σύνθλιψη ήταν τόσο βασανιστήρια, τεχνική όσο και μέθοδος εκτέλεσης. Αν ο εναγόμενος «έκανε τον  βουβό», ή αρνιότανε  να υποβάλλει απολογία σε μία δικαστική διένεξη, θα έπρεπε να τοποθετείται κάτω από μια μεγάλη ξύλινη σανίδα με.... Βάρη και σιγά-σιγά  πρόσθεταν περισσότερα μέχρι να   μιλήσει... , αλλιώς πέθαινε  από ασφυξία !

Σπάζοντας τροχού

Ο τροχός που τσακίζει! Είναι μία από τις πιο άγρια ​​και αναγνωρίσιμες μεθόδους εκτέλεσης στην λίστα μας. Προορίζεται για ιδιαίτερα επικίνδυνους παραβάτες. Ο καταδικασμένος ήταν δεμένος σε μια μεγάλη, ρόδα. Στη συνέχεια τον χτύπησαν με ρόπαλα ή άλλα αιχμηρά όργανα.
Τα κενά στον τροχό επέτρεπαν τα οστά να σπάνε καθαρά, παρατείνοντας το θάνατο από ώρες ή ημέρες..

Εκτέλεση από Elephant

Θάνατος από ελέφαντα ήταν μια κοινή μέθοδος εκτέλεσης στη Νότια και Νοτιοανατολική Ασία, αν και δυτικές δυνάμεις όπως η Ρώμη και την Καρχηδόνα περιστασιακά ε[ίσης είχαν υιοθετήσει τη μέθοδο!.
Ο θάνατος επήρχετο γρήγορα ή αργά, ανάλογα με τη σοβαρότητα του εγκλήματος.Ο εκπαιδευμένος ελέφαντας  συνέτρίβε είτε το κεφάλι, επιφέροντας ακαριαίο θάνατο, ή να συνθλίβει το σύνολο των άκρων του κατάδικου, ένα  προς ένα....

Bestiarii

Στην Αρχαία Ρώμη, τεράστια πλήθη συγκεντρώνονταν στα αμφιθέατρα για να επιβεβαιώσει  τις βάναυσες απάνθρωπες εκτελέσεις και μονομαχίες μέχρι θάνατου ως μια μορφή ...ψυχαγωγίας.

Μπαμπού βασανιστηρίων

Μιά ασυνήθιστη και εξαιρετικά επώδυνη μέθοδο εκτέλεσης είναι τα από μπαμπού βασανιστήρια. Θεωρείται ότι η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε σε τμήματα της Ασίας, και φέρεται να χρησιμοποιείται από Ιάπωνες στρατιώτες κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου..

Τους έθαβαν ζωντανούς

Φαίνεται να είναι ένα εξελιγμένο ανθρώπινο ένστικτο. Τι κάνετε με τα πράγματα που δεν θέλετε γύρω; Bury τους, φυσικά. Δυστυχώς, πολλοί πολιτισμούς στο πέρασμα των αιώνων έχουν εφαρμόσει αυτή την τεχνική  να θάβουν  ζωντανά...τα ανθρώπινα όντα.
Ο θάνατος έρχεται με τη μορφή της ασφυξίας, αφυδάτωση, ή το χειρότερο από όλα, την πείνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου