Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣΙΑΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

19χρονο κορίτσι σαν τα γάργαρα νερά της Καστοριάς είναι η Αμαλία Τσιάβου. Εκεί όπου επί 10 ώρες κάθε μέρα προπονείται σκληρά μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια από την Πολιτεία! Και όμως, το εγκαταλειμμένο...



αυτό κορίτσι μάς έκανε περήφανους! Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 της Βουλγαρίας, κατέκτησε προ ημερών το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην καριέρα της. Η Αμαλία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια και παρ'όλα αυτά κανείς από την Πολιτεία δεν της έδωσε ούτε συγχαρητήρια! Μάλιστα η ίδια, εκφράζοντας το παράπονό της μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha είπε ότι είναι λυπηρό να μην αναγνωρίζεται ο αγώνας της ο οποίος είναι αγώνας υπέρ της Πατρίδας. Υπάρχει δε φόβος (λόγω χρημάτων) να μην πάνε του χρόνου αθλητές της κωπηλασίας μας στην Ολυμπιάδα του Ρίο! 
Όπως ενημερωνόμαστε από το pamesports.gr η 19χρονη Αμαλία Τσιάβου, που είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός από τον Τζιάνι Ποστιλιόνε στο Παγκόσμιο της Λουκέρνης, με άψογη τακτική πέτυχε την αντεπίθεση στα τελευταία μέτρα και τερμάτισε με χρόνο 7:43.500.
Η Γιαπωνέζα Κιάκι Τομίτα με 7:46.130 πήρε το ασημένιο και το χάλκινο η Λιθουανή Σονάτα Πετρικάιτε με 7:47.150.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου