Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΛΛΟΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ (!)ΣΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΣΥΡΙΖΑ…( σε αγγελία… τις ανακάλυψε ο Τσίπρας, τις καλλονές του;)

Χριστοδουλοπουλου, η κορυφαία!


Με αφορμή την “απαίτηση” να παραιτηθεί η κ. Χριστοφιλοπούλου από υφυπουργός επί του Μεταναστευτικού…μας προέκυψε το παρακάτω φωτο-ρεπορταζ… 

Μείναμε έκπληκτοι. ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ….Τέτοια μάζωξη ωραίων κυριών στους κυβερνητικούς θώκους αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ! Και το ΓΚΙΝΕΣΣ πρέπει να το διεκδικήσουμε!


Με το πολιτικό μάρκετινγκ η παρουσία των ωραίων αυτών αποτελεί αρνητικό στοιχείο αισθητικής τουλάχιστον για το ΣΥΡΙΖΑ, εν αντιθέσει με άλλα κόμματα που έχουν στην φαρέτρα τους; , μια Ραχήλ, μια Όλγα Κεφαλογιάννη κι άλλες που ξεσηκώνουν θύελλα ενθουσιασμού, τουλάχιστον οπτικά.

Αποθαυμάζει κανείς την τόλμη –γενναιότητα και του Τσίπρα και των κυριών αυτών, που άφοβα τολμούν ακόμη και να μονστράρονται μπροστά στις κάμερες…
 ΄Οχι ας μην συνεχίσουμε άλλο, διότι εμείς αγαπάμε τις γυναίκες με όποια μορφή παρουσιάζονται. Προφανώς εδώ διαπιστώνεται και ...έλλειψη καθρεπτών στην πιάτσα της Κουμουνδούρου…..προς πιστοποίηση της εικόνας μας.Ιγγλεση. χαλκιδική.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ -
΄Οχι δεν είναι ΟΥΦΟ… Υπουργός του Τσίπρα είναι.

Για τις δυό προηγούμενες Κυρίες δεν κρατήσαμε όνομα.. Σάμπως και τις ξέρει η μάνα τους;
ΒΑΛΑΒΑΝΗ... Είδες παραδάκι που βγάζει το...ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;

Mε μαλλί που ταιριάζει σε ροκ σταρ, σχεδόν ξυρισμένο από τη μια πλευρά και φουσκωμένο από την άλλη, ξεχειλωμένο ριγέ μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή και έξαλλα σκουλαρίκια εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2014 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη.

Τώρα πως και γιατί τέτοια μάζωξη καλλονών στο ΣΥΡΙΖΑ, αναζητείστε το στην αριστερή ιδεοληψία τους…΄Εχει ισχύ το δόγμα: Το κόμμα, η ιδεολογία –ιδεοληψία που επιλέγουμε να πορευτούμε στη ζωή παίζει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του νου, της ψυχής και του σώματος…Για να μπορέσετε να ξεφύγετε το δράμα, προσπαθείστε να είστε λεύτεροι, διότι υιοθετώντας τις ιδεολογίες των άλλων –και μάλιστα μαγαζιών πονηρών επαγγελματιών της πολιτικής- κινδυνεύετε να σακατέψετε τα δώρα με τα οποία σας προίκισε η φύση.. Στην ανάγκη φτιάξτε δική σας ιδεολογία, και θα δείτε τι φως θα εκπέμπετε… όχι σαν τις φωτογραφίες αυτές!

1 σχόλιο:

  1. Γειά σου ΡΕ λεβεντιά! Τα λες εύστοχα και χύμα! Μα τ΄όσο κακάσχημες μαζώχτηκαν στο περιβόλι του Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή