Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Μαχαιρώματα και άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Λέσβο δίπλα σε έντρομους τουρίστες! Ξαναψηφίστε Σύριζα για να έρθουν και σπίτι σας - ΒΙΝΤΕΟ


Τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα στην Πατρίδα μας τους φέρνουν οι "κατατρεγμένοι" και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου χθες σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές.


Μαχαιρώματα και άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Λέσβο δίπλα σε έντρομους τουρίστες! Ξαναψηφίστε Σύριζα για να έρθουν και σπίτι σας - ΒΙΝΤΕΟ
Ομάδες λαθρομεταναστών που κατασκήνωσαν εκεί περιμένοντας να έρθει ένα πλοίο για να τους μεταφέρει στον Πειραιά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης .

Η σάγρια και αιματηρή σύγρκουση εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών, Ελλήνων και ξλενων τουριστών, που περίμεναν στην προβλήτα για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής.
Αντί όμως να επιβιβαστούν στο πλοίο τους, είδαν τους λαθρομετανάστες να σφάζονται μεταξύ τους και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.
Αυτή η νέα Ελλάδα που ονειρεύονται οι καπιταλομαρξιστές και η... ελπίδα που επιτέλους ήρθε από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα. Σε 7 μόλις μήνες διακυβέρνησης με την αρωγή ΟΛΩΝ των μνημονιακών κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου κατάφεραν να διαλύσουν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και έχουν το θράσος να διεκδικούν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού.
ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου