Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... που οι άθλιοι της αριστερας τους ονομάζουν ...πρόσφυγες ή μεταναστατες!


Τον “τσάκωσε” ο ελληνικός στρατός... τον Τούρκο διακινητή λαθραίων με τζετ-σκι!

20 ΑΥΓ 2015

Έχει χαθεί πλέον ο έλεγχος
Με τζετ σκι μετέφερε δύο μετανάστες έναντι 4.000 δολλαρίων ένας Τούρκος ο οποίος και συνελήφθη από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με παρατηρητήρια του Ελληνικού Στρατού.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος με το τζετ σκι χθες το μεσημέρι μετέφερε δύο μετανάστες από την τουρκική περιοχή του Σαρμουσάκ στα Μυστεγνά της Λέσβου.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που αυτό συνέβαινε. Ανάλογο περιστατικό είχε εντοπισθεί την περασμένη Πέμπτη αλλά και συνεχώς επαναλαμβανόταν καθημερινά μερικές φορές και πέντε έως έξι φορές τη μέρα!

Μετά την αποβίβαση των δύο μεταναστών τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος εγκλώβισαν τον Τούρκο μεταφορέα ο οποίος εγκατέλειψε το τζετ σκι και τράπηκε σε φυγή προς το εσωτερικό του νησιού. Τελικά, συνελήφθη σήμερα τα χαράματα με τη χρήση ειδικών καμερών θερμικής ακτινοβολίας!

Όπως έγινε γνωστό στην περιοχή του Σαρμουσάκ λειτουργεί τέτοια επιχείρηση VIP «μεταφοράς» μεταναστών με τρία τζετ σκι που πηγαινοέρχονται στη Λέσβο μεταφέροντας πάντα δυο-δυο μετανάστες, κυρίως νέους ηλικιακά, και πάντα έναντι 2.000 δολαρίων το άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου