Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΜΕΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...ΑΛΛΆ ΛΕΕΙ ΑΛΉΘΕΙΕΣ...

"ΟΡΓΙΑ" ΕΠΙ ΟΡΓΙΩΝ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΑ ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ...ΠΗΔΗΜΑ! (της Ελλάδας)

Τα όργια των οργίων έγιναν χθες στο «Χίλτον» με κύριους πρωταγωνιστές τους Τσακαλώτο - Σταθάκη και την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια


Συντάκτης: Λάκης Μπέλλος

♦ Τα όργια των οργίων έγιναν χθες στο «Χίλτον» με κύριους...

πρωταγωνιστές τους Τσακαλώτο - Σταθάκη και την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου.

♦ Από μόνη της βέβαια μια συνάντηση κυβερνητικών στελεχών με τη Δρακουλέσκου της τεταρτόικας είναι γ@μήσι για την κυβέρνηση, που είχε πει ότι δεν θα τους ξαναδεχτούμε τους τροϊκανούς στην Ελλάδα και ότι θα συζητάνε στο...
εξωτερικό και με υπηρεσιακούς παράγοντες μόνο.


♦ Δύο κυβερνητικά στελέχη όμως πήγαν στο «Χίλτον» να μιλήσουν με την Ντέλια και τους άλλους θεσμούς και έγιναν κουβάρι και μαλλιά κουβάρια.

♦ Η Ντέλια ήταν κ@υλωμένη για περικοπές και πήγαινε πάνω-κάτω στο σαλόνι του ξενοδοχείου περιμένοντας το ραντεβού πολυτελείας, 400 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι κραυγές που ακούγονται στο «Χίλτον» μέχρι τώρα δείχνουν ότι οι «συνομιλίες» συνεχίζονται και μόλις τελειώσουν θα σας περιγράψουμε αναλυτικά τα όργια | ΛΑΚΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

♦ Είχε κλείσει δωμάτιο ημιδιαμονής. Αλλά και δωμάτιο διαμονής να είχε κλείσει, τόσο που τράβηξαν οι «συνομιλίες» μέσα θα ήταν.

♦ Οι φωνές που έβγαιναν από το δωμάτιο προέρχονταν από την ελληνική πλευρά που ούρλιαζε για τα μέτρα της σαδιστικής κυρίας του ΔΝΤ και οι άλλοι τρεις ήταν απλώς ματάκηδες των όσων διαδραματίζονταν.

♦ Οι κραυγές που ακούγονται στο «Χίλτον» μέχρι τώρα δείχνουν ότι οι «συνομιλίες» συνεχίζονται και μόλις τελειώσουν θα σας περιγράψουμε αναλυτικά τα όργια.

♦ Το μόνο που μας μένει είναι να πάει και ο Τσίπρας στο «Χίλτον». Νομίζω έχει αργήσει. Αλλά η Περιστέρα καραδοκεί.

♦ Στον εισαγγελέα κλήθηκε ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά, ονόματι Παπασταύρου, για 5,5 εκατομμύρια της λίστας και θείτσας Λαγκάρντ. Άλλοι τον λένε αποπροσανατολισμό για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως προσανατολισμός. Για συνεχίστε, παρακαλώ, με ακόμα πιο βαριά ονόματα.

♦ Απαγορεύονται και τα μπιτσόμπαρα και οι χοροί στις παραλίες. Υπάρχει τηλέφωνο καταγγελιών και γίνονται δεκτές και φωτογραφίες από ρουφιάνους. Η χώρα κινδυνεύει κι εσείς πάτε και ξεσαλώνετε στα μπιτσόμπαρα. Α να μου χαθείτε!

♦ Αντισταθμιστική όμως είναι η προσφορά για γυμνισμό σε όλες τις παραλίες, γιατί δεν έχουμε βρακί να φορέσουμε.

♦ Αν κατάλαβα καλά από την περίφημη συνέντευξη «Στο Κόκκινο» επί ΣΥΡΙΖΑ, η καταστροφή του περιβάλλοντος στις Σκουριές -αν τις θυμόσαστε ακόμα- ομορφαίνει το περιβάλλον.

♦ Πέντε πούλμαν από τη Χαλκιδική, με επικεφαλής τον Μπόμπολα, τον Αδωνι και εκπροσώπους τής «Ελληνικός Χρυσός», πήγαν να επευφημήσουν στο Μαξίμου τον πρωθυπουργό για την ασύλληπτη κωλοτούμπα.

♦ Ο Αρβανίτης τον πρόσεξε τον πρωθυπουργό «Στο Κόκκινο» και δεν του έκανε διάφορες παράξενες ερωτήσεις. Παρ’ όλα αυτά θύμωσε και αγρίεψε κάποιες στιγμές ο Αλέξης, γιατί το γλείψιμο δεν ήταν το αναμενόμενο. Γι’ αυτό την επόμενη φορά θα δώσει συνέντευξη στο «Βήμα Fm».

♦ Απαράδεκτα αυτά που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνάξεις. Στο τέλος θα γίνει διάσπαση που επειδή θα έχει μείνει μόνο ένας-δύο στο κόμμα θα ονομαστεί η διάσπαση του ατόμου.

♦ Στο κυλικείο πάντως του Κεραμεικού που έγινε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μπορούσες να αγοράσεις αναψυκτικά και με ευρώ και με δραχμή.

♦ Ο Γιώργος έχει ξαμοληθεί στα νησιά για την προβολή του κόμματός του βέβαια. Όπου πηγαίνει εξαντλούνται οι αστακοί και τα αστακομακαρονοχτάποδα για μία βδομάδα.

♦ Οι πλήρεις αποδοχές-αποζημίωση των βουλευτών ξεπερνούν τις 20.000, είναι όμως πολύ κατώτερες των 50.000 ευρώ.

♦ Ανάμεσα σε αυτές είναι και η μηνιαία αποζημίωση 1.100 ευρώ για «ταχυδρομικά τέλη». Τα μέιλ όπως ξέρουμε είναι πανάκριβα.

♦ Δεν είναι πολλά όμως τα 250 ευρώ για κάθε ώρα των πολύωρων συνεδριάσεων των Επιτροπών της Βουλής. Και λίγα είναι γιατί πρέπει να υπομένουν τη Ζωή.

♦ Βρε μπιπ τροϊκανοί, που ζητάτε από τα μπλοκάκια 100% προκαταβολή φόρου για τον επόμενο χρόνο; Το βλέπετε πολύ πιθανό να δουλεύουν τον επόμενο χρόνο για να τον προκαταβάλουν;

♦ Αυτός ο φόρος 6% που μπήκε γιατί ονομάζεται υπέρ υγείας; Γιατί δεν τον βγάζετε απευθείας υπέρ θανάτου, για να καταλαβαινόμαστε αμέσως;

♦ Τον βάλανε 6% τον φόρο γιατί τέτοια είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία που, παρά την προσπάθεια του προσωπικού, έχεις πιθανότητες μόνο 6% να γλιτώσεις.

♦ Να λέμε όμως και τα καλά. Η τρόικα μειώνει από 8 σε 6% την εισφορά στους άνω των 500.000 ευρώ, όπως ειπώθηκε στο οργιαστικό πάρτι με Τσακαλώτο - Σταθάκη. Προσκυνώ σε, Ντέλια, που τουλάχιστον πονάς για τις ευπαθείς τάξεις! Δεν γ@μιόμαστε λέω εγώ...


♦ Ο Αλέξης υπερήφανος είπε στη Βουλή ότι αυτός έδωσε εντολή για το Plan B στον Βαρουφάκη. Αυτό ντε, με τους ΑΦΜ και το χακάρισμα. Ζητάω λοιπόν συγγνώμη από τον Γιάνη και ό,τι του έγραψα ισχύει για τον Αλέξη.

♦ Ο οποίος Γιάνης έκλεψε την παράσταση με το λαχούρι πουκάμισο. Μέχρι και ο Τσίπρας από βήματος του έκανε στιλιστική παρατήρηση για το θρυλικό ντύσιμο.

«Μάγκας - Ταμτάκος - Βαρουφάκης, καλοκαίρι 2015» | 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου