Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΗΘΟΣ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Έκανε την κουτσουκέλα να μη δηλώσει στη φορολογική του δήλωση της εταιρία που συνεργάζονταν...στη Κύπρο!

ΚΟΨΕ ΡΕ ΧΑΪΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ!ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΙΛΑΣ.; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ;ΣΚΕΤΣΑΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΑΣ!
(Πού βρίσκεις ΡΕ τη δολιότητα και τη συκοφαντία; Ρε διασκεδαστή και της πολιτικής πλέον;  ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ! ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΟΥΣΤ!) ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ! 

Αθήνα: Ο συσχετισμός μου με off shore εταιρεία στην Κύπρο είναι δόλιος και συκοφαντικός, με στόχο να πληγώ εγώ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η απερχόμενη κυβέρνηση, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξη Τύπου. Πρόσθεσε ότι στην Κύπρο δεν υπάρχουν πια off shore από το 2004, όταν έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.





Ο κ. Χαϊκάλης ήταν κατηγορηματικός ότι έχει συνεργασία με την εν λόγω κυπριακή εταιρεία, ότι δεν είναι ούτε ιδιοκτήτης της, ούτε μέτοχός της, καθώς και ότι δεν μεσολάβησε παρένθετη εταιρεία.

Εξέφρασε μάλιστα τη θλίψη του για το επίπεδο, στο οποίο έχει περιέλθει ο πολιτικός διάλογος στη χώρα, εγκαλώντας, χωρίς να κατονομάσει, ιστοσελίδες και blogs για σκόπιμη άγνοια και διαστρέβλωση καθώς, όπως κατ' αρχήν επισήμανε, «η έννοια της εξωχώριου (offshore) εταιρείας δεν υφίσταται στην περίπτωση της Κύπρου από το 2003 και εντεύθεν, αφ' ής στιγμής η χώρα κατέστη πλήρες μέλος της ΕΕ, οπότε πρέπει να γίνεται πλέον λόγος για ευρωπαϊκές εταιρείες».

Είπε ότι το 2008, και με δεδομένο ότι «πήγαιναν καλά οι δουλειές στην τηλεόραση και το θέατρο», σκέφθηκε να αξιοποιήσει το καλλιτεχνικό του κεφάλαιο και συνήψε στην Κύπρο με την εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων Metrofin νόμιμη σύμβαση επ' αμοιβή, ως πελάτης της. «Λέω για να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή η εταιρεία λειτουργούσε ως ατζέντης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι το 2011, οπότε και λύθηκε η συνεργασία με την εταιρεία, «κόπηκε το τελευταίο τιμολόγιο», χωρίς ακόμα να έχει εισπράξει το αναλογούν ποσό.

Ανέφερε ότι εφόσον του ζητηθεί, θα καταθέσει όλα τα στοιχεία στην Επιτροπή της Βουλής για το «πόθεν έσχες».

Στην Ελλάδα ο κ. Χαϊκάλης έχει μια εταιρεία Ο.Ε. για θέματα παραγωγής καλλιτεχνικών εργασιών, ενώ τα πνευματικά του δικαιώματα διαχειρίζεται ο «Διόνυσος», ο μόνος φορέας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

Διευκρίνισε ότι αντίστοιχος φορέας δεν υπάρχει στην Κύπρο.

Υπογράμμισε ότι όλες οι αποδοχές του φορολογούνται κανονικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο κ. Χαϊκάλης τόνισε, επίσης, ότι ενημέρωσε σχετικά τον υπουργό κατά της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, μετά τις σχετικές ερωτήσεις βουλευτών για το θέμα αυτό, υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, έπραξε πάρα πολύ σωστά ζητώντας του να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς αποσαφήνιση του ζητήματος, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατέληξε λέγοντας πως η κατάρτιση της λίστας υποψήφιων βουλευτών είναι πάντοτε θέμα του Π. Καμμένου.



Πηγή: news.in.gr
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου