Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥ 3% !

Ο ΕΠΤΑΜΗΝΙΤΙΚΟΣ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ
ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ
ΛΑΟΥ... ΚΑΙ ΤΑ
ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ...ΣΚΑΤΑ!
Επιστρέφει αδόξως
στο τσαντήρι του, του 3% 



ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ...ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΑΔΗΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!.. 
Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΜΕ! ..

Σήμερα ο κομμουνισμός είναι μακράν από την εξουσία σε όλα αυτά τα κράτη, και οι ψηφοφόροι των κομμουνιστικών κομμάτων σε αυτά τα κράτη είναι μονάχα οι πρώην ευνοημένοι του κόμματος, καθώς τα ποσοστά τους δεν υπερβαίνουν το 3% με 4% και μειώνονται συνεχώς.

Θλίβερή είναι η ιστορία της "αριστεράς" στον τόπο αυτό... και μάλιστα σε κακουργηματικό βαθμό. Βρωμάει από παντού .. Σκεφθείτε δε ότι οι περισσότεροι μινίστροι του Τσίπρα, είναι πάμπλουτοι...Για ποιο λαό οι χορτάτοι θα αγωνιστούν; Αποπειράθηκαν βαναύσως οι προβληματικοί αυτοί να μας δουλέψουν... Τώρα ψάχνονται... Σφάζονται μεταξύ τους.
 

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ακόμη: ***Τίς ασχήμιες των καταστροφικών διαδηλώσεων τους στα κέντρα των πόλεων με τις ορδές των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ... Αλήθεια γιατί έχουν εξαφανιστεί σήμερα; Καλά δεν απορείτε; 
***Τις καταλήψεις σε σχολεία κ.λ.π... Τη κομματική σκύλευση σε νεκρούς; Πάγια τακτική των αριστερποκομμουνιστών... Για την επιβίωσή τους ζητάνε ...αίμα! Θυμηθείτε κάνανε ήρωα και τον Γρηγόρη Λαμπράκη!
Κάνανε ...μνημείο και το Πολυτεχνείο! 

*** Τα προοδευτικά μπογιατίσματα κτιρίων και Πανεπιστημίων με τα κωλοσυνθήματα τους...Ξεχάσανε να σεβονται την περιουσία του άλλου, οι δημοκράταροι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ!

*** Τίς ...προοδευτικές ανθελληνικές θέσεις τους, σε πλήθος εθνικών μας θεμάτων.. (Σκόπια κ.λ.π)
*** Την επιδεικτική αθεϊα τους και τις προσπάθειες τους για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών αλλά και το μίσος τους για την ελληνική ιστορία..., την Εκκλησία... για κάθε τι ελληνικό!

Επικουρικά ρίξτε μια ματιά και στα πιο κάτω.. Πιθανόν να αντιληφθείτε το μέγεθος της μούργας που πνίγει την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση κι εδώ!

Κι όμως επί χρόνια ρωτάμε κι απάντηση δεν έχουμεΤι πάει να πει αριστερά; Είναι ιδεολογία; Είναι πολιτικό σκεύασμα-σύστημα σωτηρίας λαών; 

Κανείς από τους προβληματικούς αυτούς -και καυχισιάρηδες μάλιστα- "είμαι αριστερός" τονίζουν οι ανεγκέφαλοί, όπως παλαιότερα άλλοι τραυματικοί,-του ίδιου συναφιού- που δήλωναν "είμαι δημοκράτης" ..κανείς δεν απαντάει!
Δεν θα σας απαντήσουν , γιατί είναι φούσκες, συμμορίτες -συμμορίες που στόχο έχουν την κατάληψη της εξουσίας με κάθε μέσο! 

Ο Τσίπρας και το μωσαϊκό των προοδευτικών νευρωτικών του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν το μεγαλύτερο λαχείο της ιστορίας. Λόγω συγκυριών ο αγανακτισμένος λαός τους έφερε στην εξουσία! Αλλά αυτοί ονειροπαρμένοι με τα αναχρονιστικά ιδεολογήματά τους, είδατε, τα κάνανε ΟΛΑ μπάχαλο. Ούτε πλαν Α ούτε πλαν Β.. είχαν στην αδειανή κούτρα τους... Μια θλιβερή παιδική χαρά... 
Δεν τρέφουμε ελπίδες ότι μπορούμε να ξεμπλέξουμε με το φασισταριό αυτό της αριστεράς και προ παντός .. της αυτοδιαφημιζόμενης προοδου.
Ευχόμαστε μόνον ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Η.Ν.Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ...Αλλιώτικα πάτε ξανά στην κάλπη... αδιάβαστοι, όπως πάντα ήσουν Τζαναμπέτη Νεο-Έλληνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου