Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε

Μια σπουδαία ανακάλυψη στη Πέλλα , του αγάλματος του ισόθεου ΣΕΙΛΗΝΟΥ, ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΕ , ΌΠΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η... ΑΜΦΙΠΟΛΗ!
Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η συγγραφέας Δήμητρα Λιάτσα, είχε την καλοσύνη να μας στείλει ένα βίντεο (10 λεπτών)όπου θα μάθετε πολλά και θα αναβαθμιστείτε... ελληνικά. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ !  

Η Δημητρα Λιάτσα την Παρασκευή 21 . 08 . 2015 για τις τελευταίες εξελίξεις στα Ελληνικά θέματα.

 
Ο ΣΕΙΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ







Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
 
Συγγραφεύς Δήμητρα Λιάτσα:
 «Όποια σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας και να ανοίξει κανείς, είναι βαμμένη με το αίμα των προγόνων μας. Το χώμα που πατάμε δεν είναι χώμα. Είναι η σκόνη από τα οστά των προγόνων μας και όλοι αυτοί ζητούν δικαίωση. Σήμερα είναι η κατάλληλη εποχή για να συμβεί η επανελλήνιση. Διότι σήμερα ανακαλύπτουμε την Ιστορία μας και αντιλαμβανόμαστε τις επανειλημμένες αδικίες που έχουν γίνει εις βάρος μας. Η επανελλήνιση έχει ήδη αρχίσει εδώ και χρόνια και εξελίσσεται ήρεμα και σταδιακά. Διότι η επανελλήνιση αρχίζει από τη στιγμή που κάποιος αναζητά να μάθει τι συνέβη στο παρελθόν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η διερεύνηση του παρελθόντος, δηλαδή της Ιστορίας, είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην αποσαφήνιση του παρόντος. Η γνώση της Ιστορίας μας, θα αναπτύξει μέσα μας την αίσθηση του δικαίου. Και η αίσθηση του δικαίου θα μας ξανακάνει Έλληνες.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου