Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΑΛΗΣΕΙ... Αυτό το αριστερό μωσαϊκό του κουκουλοφορου ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει να κάνει την Ελλάδα ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Και είπαμε και το άλλο: Από τη στιγμή που καβάλησαν την Κυβέρνηση, δεν πρόκειται να ξεσκαλώσουν εύκολα! Είναι δέσμιοι του παιδικού τους ιδεολογικού αυνανισμού!

[NewPost]: «Προβοκάτσια» και «κλιμακούμενο πόλεμο» καταγγέλει η Αριστερή Πλατφόρμα

«Προβοκάτσια» και «κλιμακούμενο πόλεμο» καταγγέλει η Αριστερή Πλατφόρμα

Για «προβοκατόρικη παραπληροφόρηση» και «κλιμακούμενο πόλεμο» κάνουν λόγο συνεργάτες τουΠαναγιώτη Λαφαζάνη , με αφορμή δημοσίευμα.Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», ο πρώην υπουργός φέρεται να ζητούσε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί το σχέδιο Σόιμπλε για συντεταγμένο Grexit , σε συσκέψεις που λάμβαναν χώρα στο Μαξίμου πριν τη συμφωνία της 13 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Βήματος», ο πρωθυπουργός υποστηρίζει μέσω συνομιλητών του ότι ο κ. Λαφαζάνης «προετοίμαζε τη σύγκρουση», καθώς «στις συσκέψεις ερχόταν και μας έλεγε: ‘Πάρτε το σχέδιο Σόιμπλε για συντεταγμένο Grexit’».
«Δεν κατανοούσε ότι αυτό σήμαινε 10 φορές χειρότερη λιτότητα. Δεν του βγήκε όμως καλά. Το σχέδιο της δραχμής εξελίχθηκε σε ‘ριφιφί’ και προϋπέθετε κατάληψη της εξουσίας εξ εφόδου» κατά τις ίδιες πηγές.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου