Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ: ΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΥΓΕΙΑ!
ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ 
ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ 
που μάλλον 
περιστασιακά 
προσέχουμε!  
΄Οπως θα έχετε αντιληφθεί τηρώ τους υγιείς κανόνες της επικοινωνίας μαζί σας. Δεν κάνω προσηλυτισμό ούτε προς τα πιστεύω του σχήματός μου ούτε προς όποια εγκώσμια πολιτική, όπως επί παραδείγματι αυτού του αμαθούς τζόβενου ...συντρόφου ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΙΟΥ του Α!, που παραμιλάει με την αθεϊα του... Δεν είναι κακό να είσαι άθεος, μηδενιστής...αλλά είναι πουστιά και ποτανιά τις παιδικές αρρώστιες σου να επιδιώκεις εξουσιαστικά να τις φορέσεις σε έναν λαό που για κάποιους λόγους έχει άλλες πίστες.Ε, λοιπόν τέτοιο φασισμό δεν τον σηκώνει το σκαρί μου! Κι άμα ο Τσίφτης μας ξανάρθει στο ΄Αγιο ΄Ορος .. τη μαγκούρα μου δεν θα τη γλυτώσει ο άφρων νεανίας Θεομπαίχτης!
Αυτά ως προσμπούκι. Ω, ναι σίγουρα κάνω κι εγώ προσηλυτισμό. Νιώθω κήρυκας υπέρ των βοτάνων. Προπαγανδιστής; Ναι πάρτε το κι έτσι.Και το κάνω με πείσμα και μεράκι. Χτυπάω καμπάνες. Ο Ύψιστος μας έδωσε τα πάντα ΟΛΑ τα βοτανολογικά γιατροσόφια δια πάσαν νόσον και μαλακίαν! Η δική μας μαλάκυνση βρίσκεται στο ότι δεν αποφασίζουμε να αλλάξουμε συνήθειες, την ώρα που οι πάντες αναγνωρίζουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων (και πρώτη η αδίστακτα κερδοφόρος  φαρμακοβιομηχανία ) ...που by the way... η χρήση τους δεν δημιουργεί παρενέργειες ...παρά μόνον πολλαπλά ωφελήματα παρέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου