Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ...ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΡΝΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Στο Facebook πουλάνε πλαστά συριακά διαβατήρια - Mαζί με συμβουλές εξαπάτησης των αρχών



Με την προσφυγική κρίση στην κορύφωσή της, η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει...
καταστήσει σαφές ότι άσυλο θα χορηγείται μόνο σε όσους θεωρούνται πολιτικοί πρόσφυγες ή όσους διαφεύγουν από εμπόλεμες ζώνες.
Οι Σύροι για παράδειγμα, αντιμετωπίζονται διαφορετικά και έχουν περισσότερες ελπίδες να εξασφαλίσουν άσυλο. Αυτός είναι και ο λόγος που ολοένα και περισσότεροιλαθρέμποροι προσφέρουν πλαστά συριακά διαβατήρια, τα οποία πωλούνται ακόμη και στα social media, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της Deutsche Welle.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΕΤΗ!



Ο ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...
Η Ε.Ε. & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ,
ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΣΟΚ για την Ελλάδα!!!Αυτή την είδηση δεν θα την δείξει κανένα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ κανάλι!!!
Μετά από αυτή τη δημοσίευση θα σκεφτείτε κάποια πράγματα διαφορετικά. Νόαμ Τσόμσκι: 

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας όπως αποκαλύπτει σε μια άκρως φιλελληνική και συγκλονιστική συνέντευξη ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι. Μιλά για την Ελλάδα και… υποστηρίζει ότι καταστρέφεται βάσει σχεδίου, με σκοπό την τελική υποδούλωση η οποία θα χρησιμεύσει σαν «μάθημα» σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να αντισταθεί.. 
Διαβάστε περισσότερα »

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλεφωνικές επαφές Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά με τους ομολόγους του της Ρωσίας S. Lavrov, Γερμανίας F. W. Steinmeier και Τουρκίας M. Çavuşoğlu 

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, είχε, χθες το βράδυ, σειρά τηλεφωνικών επαφών με τους ομολόγους του της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Sergey Lavrov, της Γερμανίας, κ. Frank-Walter Steinmeier και της Τουρκικής Δημοκρατίας, κ. Mevlut Çavuşoğlu.
Επίκεντρο της συζήτησης του Υπουργού Εξωτερικών με τον Ρώσο ομόλογό του, κ. Sergey Lavrov, ήταν το θέμα της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους. Ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το γεγονός και τόνισε τη σημασία που έχει, αυτή τη στιγμή, η αποκλιμάκωση της έντασης και η αντιμετώπιση της κατάστασης με ψυχραιμία από όλες τις πλευρές. Οι δύο Υπουργοί συζήτησαν, επίσης, για την γενικότερη κατάσταση στη Συρία και ο κ. Κοτζιάς τόνισε στο Ρώσο ομόλογό του ότι η Ελλάδα στηρίζει σταθερά τις συνομιλίες της Βιέννης για την επίλυση του Συριακού ζητήματος.
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥ TSIPRAS BOY... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ





















ΟΧΙ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ... "ΚΩΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ! 
Υπάρχουν όμως κάποιες απορίες: Οι Ισραηλινοί, όπως τόχουν χούγι υποχρεώνουν τους επισήμους επισκέπτες τους να φοράνε επί της κεφαλής τους ένα "καθίκι",  κιπά το λένε θρησκευτικής μεν σημασίας αλλά τους εξυπηρετεί και πολιτικά...(ή με την πολιτική προσπαθούν να περάσουν μερικά μηνύματα) Στην άνω φωτό από το Ελληνοαμερικάνικο ΚΑΛΑΜΙ. ...Του το φόρεσαν, το κιπά, και στον Τσιπράκο μας!
Οπότε κατ΄αναλογία .. όταν θα μας έλθει εδώ ο Νετανιάχου ας του φορέσουμε κι εμείς το σκούφο των...τσολιάδων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου