Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΠΩΣ ΤΗΝ ...ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο δημοσιογράφος ο οποίος ανέσυρε από το παρελθόν την άποψη του νυν υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη για το θέμα της γενοκτονίας των ποντίων.
Ο Χατζηνικολάου κράτησε την ερώτηση προς τον Φίλη στο τέλος της εκπομπής Ενικός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μία ερώτηση εκτός θέματος…

ΒΑΣΙΚΑ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΣ...ΕΤΣΙ; Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΤΟΥ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ!

Πανούσης: Πολιτικοί έχουν σχέσεις με τρομοκράτες - Ξέρω ονόματα!

Πρώην Προποτζής Πανούσης: Πολιτικοί έχουν σχέσεις με τρομοκράτες - Ξέρω ονόματα!

Συνέντευξη που υπό κανονικές συνθήκες για μια ευνομούμενη χώρα (η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν έχει πάψει πολλού να είναι τέτοια…) θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό, δίνει σήμερα στο «Πρώτο Θέμα» ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούσης.

Κράτος οπερέτα! To Spiegel αποκαλύπτει ότι οι γερμανοί κατασκόπευαν την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο

Κράτος οπερέτα! To Spiegel αποκαλύπτει ότι οι γερμανοί κατασκόπευαν την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο


Όπως αποκαλύπτει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, η Γερμανία είχε στήσει ολόκληρο δίκτυο παρακολουθήσεων, στην εμβέλεια του οποίου περιλαμβανόταν και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τα φαξ και τα τηλέφωνα της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο. 
Το περιοδικό σημειώνει ότι μέρος αυτών των παρακολουθήσεων γίνονταν από την γερμανική μυστική υπηρεσία BND, κατ’ εντολή της αμερικανικής υπηρεσίας NSA. Όμως υπήρχαν και επιχειρήσεων παρακολουθήσεων που ήταν ανέξάρτητες από τον αμερικανικό παράγοντα.

ENANTI ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Η. Κασιδιάρης στο Εγνατία ΤV: Η αλήθεια για το επεισόδιο με τον Κουμουτσάκο - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε χθες στο δελτίο ειδήσεων της Εγνατία Τηλεόρασης για το νέο τσίρκο αποπροσανατολισμού που έχουν στήσει κόμματα και κανάλια με αφορμή την επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκο.


Σκοπός τους είναι να συκοφαντήσουν για ακόμη μια φορά την Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προ. Πο. και στις μεθοδεύσεις της που αποσκοπούν στην στοχοποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

ΠΗΓΗ: http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου